Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο και την αποτελεσματικότητα της ομάδας του, τόνισε ότι δεν θα μπορούσαν να χαλαρώσουν από έναν αντίπαλο που τους στέρησε τους τρεις βαθμούς στον πρώτο γύρο, ενώ αποκάλυψε ότι δεν έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα απαρτίσουν την ενδεκάδα με Άρσεναλ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς και το ότι κρίθηκε τόσο νωρίς: «Η αλήθεια είναι πως ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και βάλαμε τρία πολύ ωραία γκολ. Δεν θέλαμε να τρέξει το μυαλό μας στην Άρσεναλ. Είδαμε μετά πως κάποιοι παίκτες μας σκέφτονταν το επόμενο ματς.

Αφότου είχαμε μεγάλο σκορ. Το 2ο μέρος είχε και δύο με τρεις πολύ καλές αποκρούσεις του αντίπαλου γκολκίπερ. Αυτό όμως είναι φυσιολογικό όταν το ματς είναι στο 3-0. Τώρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό».

Για το αν αν αυτό το ματς απελευθέρωσε το άγχος: «Όχι. Ο Πανιώνιος μας στέρησε 2 βαθμούς στον α’ γύρο. Δεν μπορούμε να το δούμε με χαλαρότητα. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Όταν το κάναμε το πληρώσαμε.

Ναι υπάρχει άγχος. Στον Ολυμπιακό πάντα ξέρουμε πως υπάρχει το άγχος και η πίεση γιατί είναι μονόδρομος το θετικό αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια πως μετά το 4-0 σταμάτησε το ματς να μας απασχολεί και σκεφτόμασταν την Άρσεναλ».

Για τον Νικηφόρο: «Πράγματι αυτοί είναι οι νικητές. Τα παραδείγματα για εμάς που δεν τα έχουμε περάσει αυτά. Να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να είμαστε δίπλα τους».

Για τα διαφορετικά σχήματα με 3-5-2 και 3-4-3 και τον Ραντζέλοβιτς ως δεξιό μπακ: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τις δοκιμές. Βάλαμε τον Ραντζέλοβιτς διότι είχαμε την απουσία του Τοροσίδη που ήταν άρρωστος και τις τιμωρίες των Ομάρ και Τσιμίκα. Ήταν ευκαιρία για δοκιμές στο 4-0. Νομίζω τα συμπεράσματα ήταν θετικά».

Για την 11άδα κόντρα στην Άρσεναλ και το αν έχει πάρει τις αποφάσεις του: «Θα είμαι ειλικρινής. Όχι δεν έχω καταλήξει. Θέλω να δω πολλά πράγματα. Θέλουμε να είμαστε πολύ προσεκτικοί και έχουμε μία δύσκολη περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια και απουσίες. Η Άρσεναλ έχει σχεδόν 15 μέρες για να μελετήσει το ματς και εμείς μόλις 48 ώρες για να μελετήσουμε τα πάντα».