Στο ίδιο ύφος με την ομιλία του άρχισε την δευτερολογία του στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρα κατά τη συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, για τα εργασιακά.

Ξεκινώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, είπε με νόημα στον πρωθυπουργό: «Πόσο πολύ τον έχετε αγαπήσει τώρα τον κ. Βαρουφάκη που παλαιότερα κατηγορούσατε; Σας είναι εξαιρετικά σημαντικός».

»Νομίζω ότι έχετε έλλειψη επίγνωσης του τι συνέβαινε στη χώρα το 2012 , όταν ως κυβέρνηση καταφέρατε να υπάρχει στη χώρα πρωτοφανής ύφεση και τώρα μας κουνάτε το δάχτυλο;» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Εκεί που εσείς αποτύχατε τρεις φορές εμείς ως κυβέρνηση καταφέραμε να βγάλουμε τη χώρα απο τα μνημόνια. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ολοκλήρωσε κάτι που εσείς ούτε στα όνειρά σας δεν είχατε καταφέρει» πρόσθεσε.

Επιπλέον άφησε αιχμές για εσωκομματικές τριβές στη ΝΔ, λέγοντας «ο Σαμαράς δε σας αρέσει και πολύ τώρα, έχετε τα εσωτερικά σας ζητήματα (…) Υπάρχει ένα κλίμα λυκοφιλίας στην παράταξή σας… Είναι γνωστό πόσες ομάδες και φράξιες υπάρχουν στη δική σας Κοινοβουλευτική ομάδα».

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από