Η Όλγα Πηλιάκη και ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Τα δύο παιδιά τους, ο Μανώλης και η Μαλένα, ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την ευτυχία τους και συχνά πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις του ζευγαριού.

View this post on Instagram

Νικήτρια η @linapavlerou Συγχαρητήρια!? Κέρδισε 2 luxury διανυκτερεύσεις σε chalet 8 ατόμων στο @aelia_parnassos_chalet αξίας 2000€ !!! Για να λάβεις μέρος στο GIVEAWAY ισχύουν οι παρακάτω όροι: 1️⃣Follow @olgapiliaki & @aelia_parnassos_chalet 2️⃣like στη φωτογραφία 3️⃣Tag 2 φίλους στα σχόλια ⚠️όσα περισσότερα σχόλια κάνετε,τόσες περισσότερες πιθανότητες έχετε για να κερδίσετε! Ο διαγωνισμός θα λήξει την επόμενη Κυριακή 26/1/20 ⚠️η ημερομηνία τις κράτησης θα γίνει κατόπιν συνεννόησης και διαθεσιμότητας του παρόχου. #aeliaparnassoschalet ??Εμείς περάσαμε τέλεια!!! ❤️ Σας ευχόμαστε το ίδιο…. ? Καλή επιτυχία!!! #giveaway #olgapiliaki #aeliaparnassos #vacation #mood @stelios_hantampakisofficial

A post shared by @ olgapiliaki on

View this post on Instagram

?? #hantampakakia #family #merychristmas

A post shared by Stelios Hantampakis (@stelios_hantampakisofficial) on

Αυτή τη φορά η Όλγα Πηλιάκη θέλησε να μοιραστεί με τους followers της τι κάνει όσο περιμένει τον Μανωλάκη να τελειώσει το διάβασμά του για το σχολείο.

Η όμορφη μαμά έχει εφαρμόσει μάσκα προσώπου και περιμένει… με ανυπομονησία το πότε θα ολοκληρώσει τις ασκήσεις του ο μικρός. Ωστόσο, η Μαλένα που βρίσκεται δίπλα του φαίνεται να δυσκολεύει το διάβασμά του. «Με τη σβούρα δίπλα δε βλέπω να γίνεται δουλειά», έγραψε αστειευόμενη η Όλγα Πηλιάκη.

Δείτε τις αναρτήσεις της.