Η Τζιάνα έχασε την ζωή της μαζί με τον πατέρα της και άλλα επτά άτομα, όταν έπεσε το ελικόπτερο το οποίο τους μετέφερε στις αθλητικές εγκαταστάσεις όπου θα έκαναν προπόνηση πριν δέκα ημέρες.

Το σχολείο της αφαίρεσε τη φανέλα της κατά τη διάρκεια της τελετής μνήμης, με παρούσα τη μητέρα της Βανέσα να βρίσκεται εκεί. Μετά την τελετή, έκανε αναρτήσεις στο Instagram, όπου στην πρώτη είχε την φωτογραφία του Κόμπι Μπράιαντ, γράφοντας: «Μου λείπεις τόσο πολύ. Μου λείπει να μου λες -Bonjourno principessa/reina-(καλημέρα πριγκίπισσα)».

Στη συνέχεια, ανέβασε μία φωτογραφία και ένα βίντεο από την τελετή στο σχολείο της κόρης της Τζιάνα, όπου κι εκεί έβγαλε τα έντονα συναισθήματά της για την απώλεια του παιδιού της.

«Θέε μου πόσο μου λείπεις. Ήμουν τόσο τυχερή που ξυπνούσα και έβλεπα το υπέροχο πρόσωπό σου και το καταπληκτικό χαμόγελό σου για 13 χρόνια. Μακάρι αυτό να συνέβαινε μέχρι την τελευταία μου ανάσα. Η μαμά σε αγαπά μέχρι τον φεγγάρι και πίσω» έγραψε στο ένα ποστ.«Μας έμαθες όλους ότι καμία πράξη αγάπης δεν είναι ποτέ πολύ μικρή. Η μαμά είναι και θα είναι για πάντα περήφανη για σένα», έγραψε σε δεύτερο ποστ που έκανε.

View this post on Instagram

8th Grade Team

A post shared by Vanessa Bryant ? (@vanessabryant) on