Τέσσερα ματς με ξεχωριστό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κυριακάτικο πρόγραμμα της Super League για την 23η αγωνιστική.

Στις 17:15 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μονόδρομος η νίκη για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ατρόμητος που αγνοεί τη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, στα οποία μάλιστα δεν έχει βάλει ούτε γκολ, με θετικό αποτέλεσμα θα ελπίζει βάσιμα σε είσοδο στα πλέι οφ.

Στις 18:00 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ στην Τούμπα σε ένα ματς που ο Δικάφελος αναζητά το τρίποντο ώστε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Οι Κρητικοί παρατάσσονται με οκτώ απουσίες και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό κόντρα στον ΠΑΟΚ από τον οποίο μετρούν ήδη τρεις νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η αυλαία θα πέσει στοντεςρμπιΟΑΚΑ με το μεγάλο ντέρμπι της ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Για την Ένωση δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη την οποία αγνοεί σε ντέρμπι εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, για 13 σερί ματς. Σύμμαχος και ο κόσμος που αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη από την άλλη, έχει και το μυαλό της στη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ αλλά με ένα διπλό στο… κιτρινόμαυρο ΟΑΚΑ θα πλησιάσει την ΑΕΚ στον έναν βαθμό και θα εκτοξεύσει στα ύψη την ψυχολογία της.

Πρόγραμμα και αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής: 

Σάββατο 8/2

Πανιώνιος – Ξάνθη 0-0

Λαμία – Λάρισα 0-0

Κυριακή 9/2

15:00 Αστέρας Τρίπολης – Άρης Novasports 1

17:15 Ατρόμητος – Ολυμπιακός ΕΡΤ Sports

18:00 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ PAOK TV

19:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός Novasports 1

Δευτέρα 10/2

18:00 Παναιτωλικός – Βόλος ΕΡΤ Sports