Η διαιτησία του Ελβετού, Σάντρο Σερέρ, στο πρόσφατο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα προκάλεσε την οργή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονται για το ανύπαρκτο πέναλτι, με το οποίο ο Δικέφαλος έκανε το 1-0, αλλά και για δύο ακόμα φάσεις, στις οποίες ο Ελβετός έκλεισε τα μάτια.

Στο 3ο λεπτό δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον Πέλκα στο εγκληματικό μαρκάρισμα που έκανε ο παίκτης του ΠΑΟΚ πάνω στον Πούγγουρα, στον οποίο έπεσε με τις τάπες, ενώ δεν έδωσε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού, όταν ο Βιεϊρίνια γύρισε την μπάλα με το χέρι στον Πασχαλάκη.

Τρεις φάσεις (μαζί με το πέναλτι), στις οποίες δεν παρενέβη ούτε ο συμπατριώτης του, που βρισκόταν στο VAR. Τρεις φάσεις που προκάλεσαν την αντίδραση του Τριφυλλιού, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να στέλνουν επιστολή στην ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, ο Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή στον αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα, ζητώντας να μάθει εάν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ λειτούργησε το VAR και εάν έγινε χρήση του στις βασικές επίμαχες φάσεις.

Δηλαδή στο μαρκάρισμα του Πελκα στο 3ο λεπτό για κόκκινη κάρτα στον Πούγγουρα, στη φάση που δίνεται πέναλτι στον ΠΑΟΚ στο μαρκάρισμα του Ινσούα στον Πέλκα και στο χέρι του Βιεϊρίνια.

Παράλληλα, οι Πράσινοι ζητούν να οριστούν διαιτητές επιπέδου Elite ή τουλάχιστον ικανοί να ανταπεξελθουν στις απαιτήσεις και στην κρισιμότητα του επαναληπτικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού περιμένουν τις απαντήσεις της ΚΕΔ στα καίρια ερωτήματά τους για το πρώτο παιχνίδι που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη στην Τούμπα, αλλά και την άμεση αντίδρασή του Μέλο Περέιρα, τοποθετώντας στον επαναληπτικό που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα στο ΟΑΚΑ διαιτητών που θα είναι επιπέδου Elite.