Μετά την δυναμική παρέμβαση που έκανε ο Ιβάν Σαββίδης την περασμένη εβδομάδα ζητώντας από όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρουσιάσουν καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο, ξανά επέστρεψε, αλλά αυτή την φορά για να δώσει συγχαρητήρια. Ο Σαββίδης είχε κάθε λόγο το βράδυ της Τετάρτης να χαμογελά βλέποντας την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους στενούς του συνεργάτες να μεταφέρουν στην ομάδα την ικανοποίηση του αλλά και παράλληλα τις παραινέσεις του ότι δεν πρέπει να επαναπαυτούν και να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο μέχρι το τέλος της σεζόν για να φέρουν ξανά το νταμπλ στην Τούμπα.

Ο επαναληπτικός του κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ μπορεί να περιμένει καθώς αυτό που έρχεται σε πρώτο πλάνο είναι το ματς πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ στην Τούμπα. Ο Αμπελ Φερέιρα που μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του υποστήριξε πως: «Δεν είναι εύκολο παιχνίδι, ο ΟΦΗ είναι ένας αξιόμαχος αντίπαλος».

Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι να υπάρξει και συνέχεια μετά την καλή εμφάνιση και τη νίκη επί των πράσινων την περασμένη Τετάρτη (5/2). Ο Δικέφαλος είχε ένταση και νεύρο όσο ποτέ άλλοτε στα παιχνίδια του φέτος και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Πορτογάλο τεχνικό. «Είχατε πάθος και συγκέντρωση στο πλάνο μας και αυτό έφερε το αποτέλεσμα».