Τη Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου, η Μαρινέλλα παρουσιάζει μία ιδιαίτερη παράσταση στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πρόκειται για ένα μουσικό ταξίδι, που σκηνοθετεί ο Γιώργος Νανούρης. Ο Αλέξιος Πρίφτης διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της «Φιλαρμονίας» Ορχήστρας Αθηνών. Με αφορμή τη συναυλία «Μαρινέλλα ο Μύθος», η κ. Βαρδινογιάννη και η μεγάλη ερμηνεύτρια, παραχώρησαν κοινή συνέντευξη Τύπου, στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων του Συλλόγου Ελπίδα.

Υποδεχόμενη τη Μαρινέλλα, η κ. Βαρδινογιάννη μίλησε για τη μεγάλη καλλιτεχνική διαδρομή της Ελληνίδας ερμηνεύτριας και τα μοναδικά, ανεξίτηλα στον χρόνο τραγούδια της. Από την πλευρά της, η Μαρινέλλα μίλησε για τα 60 χρόνια της μουσικής της πορείας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο σπουδαίο έργο και την προσφορά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» και της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Μαρινέλλα, στο τέλος της ομιλίας, τοποθέτησαν στον «Τοίχο των Αστεριών της ΕΛΠΙΔΑΣ», το Αστέρι με το όνομα της Μαρινέλλας, που δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το έργο του Συλλόγου. Χορηγοί επικοινωνίας της μουσικής παράστασης είναι το One Channel, οι εφημερίδες «Τα Νέα» και «Το Βήμα», καθώς και το «in.gr».

Πηγή: onetv.gr