Η Γουλβς επανήλθε για τον Νέλσον Ολιβέιρα καταθέτοντας νέα προσφορά στην Ένωση, αλλά και αυτή είναι μακριά από τις απαιτήσεις των «κιτρινόμαυρων».

Όπως αναφέρει η O Jogo, η βελτιωμένη πρόταση των Λύκων φτάνει στα 4,5 εκατ. ευρώ, πολύ κάτω δηλαδή από τα 6,5 εκατ. της ρήτρας που απαιτεί η ΑΕΚ.

Θυμίζουμε ότι η πρώτη πρόταση της αγγλικής ομάδας ήταν στα 4 εκατ. ευρώ και βάσει των όσων φέρεται να έχει πει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον παίκτη, αν δεν καταβληθεί η ρήτρα, δεν είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει.

Πάντως αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον της Γουλβς για τον πρώτο σκόρερ της ΑΕΚ είναι ζεστό και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι το πέρας της μεταγραφικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, η O Jogo αναφέρει:

«Η επιθυμία του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος να αποκτηθεί ο Νέλσον Ολιβέιρα δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα εξαιτίας οικονομικών διαφορών ανάμεσα στην Γούλβς και την ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα μάθαμε, η αγγλική ομάδα παρουσίασε μια δεύτερη πρόταση ύψους 4,5 εκατ. ευρώ, η οποία όμως παραμένει χαμηλότερη σε σχέση με τις απαιτήσεις των Ελλήνων.

Συγκεκριμένα, 1,5 εκατ. ευρώ είναι τα χρήματα που χωρίζουν τις δυο πλευρές, με την ΑΕΚ να έχει θέσει ως τιμή του Ολιβέιρα τα 6 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 500 χιλιάδες ευρώ λιγότερα από τη ρήτρα του πορτογάλου διεθνούς φορ. Ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι ένα στοίχημα για τον προπονητή της Γουλβς, που τον επιθυμεί για να πάρει το ρόλο που είχε ο Κουτρόνε, ο οποίος αποχώρησε για τη Φιορεντίνα».