Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στις μικρές οθόνες ωστόσο ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο τηλεοπτικός «Τρελαντώνης» από το «Κολοκοτρωνίτσι» έκανε μία αποκάλυψη την οποία κανένας από τους θαυμαστές της σειράς δεν περίμενε

Συγκεκριμένα το πρωί της Δευτέρας (20/1), ο Χάρης Γρηγορόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε για τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς».

Ο ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά «Έλα στη θέση μου», πρόδωσε πως ο Alpha με το ζόρι τον άφησε να συμμετάσχει σε τέσσερα επεισόδια στην δημοφιλή κωμική σειρά.

«Θα είμαι για τέσσερα επεισόδια στο «Καφέ της Χαράς», λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha. Δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους» τόνισε με ειλικρίνεια ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

«Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης» πρόσθεσε ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης ότι είχε κάνει δοκιμαστικό με την Τζόυς Ευείδη για τους «Μεν και Δεν» για τον ρόλο που τελικά ανέλαβε ο Στέλιος Μάινας, αλλά τον έκοψαν, γιατί δεν ταίριαζε με την ηθοποιό.

«Δεν έχω πει φτάνει πια για το «Έλα στη θέση μου», γιατί είναι πολύ αγαπημένος ρόλος. Όταν μια σειρά είναι καθημερινή υπάρχει μια αντικειμενική δυσκολία με τα σενάρια. Τι να κάνεις άλλο με αυτούς τους ανθρώπους» είπε ακόμα για το καθημερινό σίριαλ στο οποίο συμμετέχει o Χάρης Γρηγορόπουλος, μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και στην κάμερα της “Φωλιάς των Κου Κου”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Χάρης Γρηγορόπουλος μιλώντας για το «Καφέ της Χαράς»