Η νίκη είναι μονόδρομος. Σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Είναι «καταδικασμένος» να συνεχίσει να συλλέγει τρίποντα. Και αυτό σκοπεύει να κάνει και κόντρα στον Αρη. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην αλλάζει τις σκέψεις και τα πλάνα του. Επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει και πάλι την «κλασικότερη» σύνθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, ο Μαρτίνς έχει αποφασίσει να παρατάξει και κόντρα στον Αρη τη… γνωστή 11άδα. Με τους παίκτες που θεωρεί ότι μπορούν να οδηγήσουν με μεγαλύτερη ασφάλεια τον Ολυμπιακό στη νίκη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, αφού διαπίστωσε στο παιχνίδι με την Καλαμάτα και στις προπονήσεις της εβδομάδας ότι ο Γκιγιέρμε είναι καλά και έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, αποφάσισε να τον ρίξει στη μάχη της αναμέτρησης με τους Θεσσαλονικείς.

Αυτή θα είναι η 14η συμμετοχή του Γκιγιέρμε στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά η πρώτη μετά τις 15 Δεκεμβρίου και το… δολοφονικό τάκλιν που είχε δεχθεί από τον Πασαλίδη του Αστέρα Τρίπολης. Ο Βραζιλιάνος κατάφερε να ξεπεράσει ταχύτατα τη βαριάς κάκωση που είχε υποστεί, πέρασε όλα τα τεστ ετοιμότητας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του. Με αποτέλεσμα να ξεκινάει βασικός.

Ποιος μένει εκτός αρχικής σύνθεσης; Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς θα επαναφέρει την «καλή» τριάδα των χαφ, με τους Καμαρά και Μπουχαλάκη να παίρνουν θέση στο πλευρό του Βραζιλιάνου. Ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης αναμένεται να πάρουν θέση ο Βαλμπουενά με τον Μασούρα. Με τον Λοβέρα, να μένει, κατά πάσα πιθανότητα εκτός 11άδας.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα με τη σειρά…

Ο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σχηματισμό 4-3-3 και με τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια. Οι Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκας θα αποτελέσουν την τετράδα της άμυνας.

Μπροστά τους, οι τρεις χαφ αναμένεται να είναι οι Καμαρά, Μπουχαλάκης και Γκιγιέρμε, με τους Μασούρα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί να αποτελούν την επιθετική τριάδα.