Ενώ το θρίλερ του Μegxit μετά από τη σοκαριστική ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ ότι σχεδιάζουν να απομακρυνθούν από τα πριγκιπικά τους καθήκοντα, συνεχίζεται εντός κι εκτός Ηνωμένου Βασιλείου οι απόψεις για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Χάρι ποικίλουν.

Ένα δημόσιο πρόσωπο που υποστηρίζει σθεναρά τον πρίγκιπα Χάρι και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ, είναι ο Χιου Γκραντ, ο οποίος διατύπωσε τη γνώμη του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «Radio Andy» στο SiriusXM.

Συζητώντας με τον παρουσιαστή Άντι Κόεν μαζί με τους Τσάρλι Χάναμ και Μάθιου ΜακKόναχι στο πλαίσιο προώθησης της νέας τους ταινίας «The Gentlemen», ο Χιου Γκραντ δήλωσε ότι διακρίνει στην οπτική του Χάρι την επιθυμία να κινηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα λόγω του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Είμαι μάλλον με την πλευρά του Χάρι, πρέπει να πω» τόνισε χαρακτηριστικά ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός.

«Οι ταμπλόιντ εφημερίδες δολοφόνησαν στην πραγματικότητα τη μητέρα του, τώρα κόβουν τη σύζυγό του σε κομμάτια» πρόσθεσε ο Χιου Γκραντ ενώ ταυτόχρονα επεσήμανε:

«Νομίζω ότι, ως άνθρωπος, είναι δουλειά του να προστατεύει την οικογένειά του, γι’ αυτό είμαι μαζί του».

Στήριξη κι από τον Ελτον Τζον

Μπορεί η βασίλισσα Ελισάβετ να ήταν εκείνη που έμαθε τα… μαντάτα της αποχώρησης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τις βασιλικές τους υποχρεώσεις σχεδόν τελευταία, υπήρξε όμως ένας διάσημος που ήταν ενήμερος της απόφασης-βόμβας του ζευγαριού πριν καν μάλιστα ανακοινωθεί.

Ο Έλτον Τζον ήταν πολύ στενός φίλος της μητέρας του Χάρι, Νταϊάνα και στάθηκε «σαν βράχος» στο ζευγάρι και μιλούσε μαζί τους κάθε μέρα όσο εκείνοι έπαιρναν τις αποφάσεις τους.

Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με σχετικά δημοσιέυματα αισθάνεται την υποχρέωση να προστατεύσει τα παιδιά της Νταϊάνα μετά το θάνατό της και γι’ αυτό έχει υπερασπιστεί κατ’ επανάληψη τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ μετά από «φαρμακερά» εναντίον τους δημοσιεύματα.

Εκπρόσωπός του Έλτον Τζον είπε χαρακτηριστικά ότι «ο Έλτον υποστηρίζει την απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να πάρουν στα χέρια τους τον έλεγχο της ζωής τους.

Νοιάζεται πολύ και για τους δύο τους, αλλά και για την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει και θεωρεί ότι οι αποφάσεις που παίρνει το ζευγάρι λαμβάνονται με μοναδικό γνώμονα το καλό των ιδίων και του παιδιού τους».