Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου άλλαξε το επίθετό της και δεν φαντάζεστε πλέον πώς συστήνεται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε αλλαγή του καλλιτεχνικού επιθέτου της προχώρησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η ηθοποιός που έγινε γνωστή στην Ελλάδα από τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές σειρές όπως το  «litsa.com» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τις Ηνωμένες Πολιτείες, συνεχίζοντας να κυνηγάει το όνειρό της για διεθνή καριέρα.

View this post on Instagram

You called..? • #lastday #vegas #lasvegasstrip #itsawrap

A post shared by Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) on

Η ζωή της κυλάει όμορφα και δείχνει να έχει βρει τα πατήματά της.

Κάνει συχνά ταξίδια, ανεβάζει φωτογραφίες από τα ενδιαφέροντα μέρη που επισκέπτεται και συγχρόνως κυνηγάει με οντισιόν δουλειές που την ενδιαφέρουν.

Το νέο επίθετο

Πλέον όμως δεν ονομάζεται Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αλλά Φυλλίδου. Κάτι που συνηθίζεται από τους καλλιτέχνες που επιχειρούν καριέρα εκτός Ελλάδας και θέλουν να διευκολύνουν τους θαυμαστές του. Τουλάχιστον έτσι την αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα με τα βιογραφικά των καλλιτεχνών ανά τον κόσμο.

Θέλοντας να αποφύγει τα προβλήματα που αντιμετώπιζε – όπως έχει παραδεχθεί και η ίδια στο παρελθόν- με το επίθετό της, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή και να αποκτήσει ένα πιο καλλιτεχνικό επίθετο.

Έτσι λοιπόν, στο επίσημο προφίλ της ηθοποιού στην πλατφόρμα του IMDp άλλαξε το «Τριανταφυλλίδου» σε «Φυλλίδου».

Χαρακτηριστικό είναι το επίσημο προφίλ της ηθοποιού στο site IMDB που χρησιμοποιεί ο κόσμος του κινηματογράφου και των media.