Ο διάσημος τραγουδοποιός, Κώστας Τουρνάς, αποκάλυψε το οικονομικό πρόβλημα που βιώνει

«Άνετα οικονομικά δεν είμαι»

«Οι άνθρωποι κάποια τραγούδια τα κάνουν δικά τους. Αυτά χρωστάς να τα πεις όταν έρχονται να σε ακούσουν. Άνετα οικονομικά δεν είμαι. Και δεν νομίζω ότι κανένας που ακολούθησε δρόμους σαν τους δικούς μου δεν μπορεί να είναι άνετα. Ο λόγος είναι ότι το λαϊκό τραγούδι με τη νύχτα και τη λαϊκή διασκέδαση είχε πάντα πολλά λεφτά. Το δικό μου το είδος δεν είχε ποτέ μεγάλες αμοιβές.»είπε ο Κώστας Τουρνάς.

«Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου»

«Είμαι στην περίοδο της σύνταξης, παίρνω ακόμα έναντι γιατί δεν έχει βγει η κανονική. Είναι αυτά τα μυστήρια του ελληνικού κράτους που πολεμάμε εδώ και 50 χρόνια τη γραφειοκρατία και νίκη δεν έχει. Περιμένω τρία χρόνια να βγει η σύνταξή μου.

View this post on Instagram

Κάτι τέτοιες στιγμές είναι που αισθάνομαι τόσο ευλογημένος άνθρωπος!! Δεν είναι μόνο η γνωριμία μας.. Δεν είναι μόνο ο θαυμασμός που νιώθω για το έργο αυτού του καλλιτέχνη.. Δεν είναι μόνο η τόσο ευγενική προσωπικότητά του.. Όλα υπέραρκετα δώρα για μένα.. Αλλά είναι και η ευκαιρία να συμπράξω καλλιτεχνικά μαζί του.. Ευχαριστώ για την Αγάπη και την Εμπιστοσύνη κ. Τουρνά! #loukasyorkas #featuring #kostastournas #iliemou #comingsoon

A post shared by Loukas Yorkas (@loukasyorkas) on

Με τη γυναίκα μου είμαστε 40 χρόνια μαζί. Τον γάμο δεν τον διατηρείς, ή είσαι εκεί ή δεν είσαι. Θα ήταν εξαιρετικά ευχάριστο εάν υπήρχε ένα παιδί», είπε ο Κώστας Τουρνάς.

View this post on Instagram

Beer Festival Hraklion Town. #festival #crete #heraklion_crete #singer #artist #kostastournas

A post shared by Kyriakos Kontadakis (@kyriakoskontadakis.photography) on