Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί στη Γιούτα των ΗΠΑ όταν μπήκαν σε σπίτι 75χρονης, η οποία δεν είχε δώσει σημεία ζωής για δύο εβδομάδας.

O λόγος; Βρήκαν τον σύζυγο της νεκρό στον καταψύκτη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο σύζυγός της είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια, μέσα στον καταψύκτη  του σπιτιού τους.

Εκτός από το πτώμα στον καταψύκτη, οι αστυνομικοί βρήκαν νεκρή και την 75χρονη Jeanne Souron-Mathers.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έφερε τραύματα στο σώμα της και μέχρι στιγμής δεν έχει προσδιοριστεί η αιτία θανάτου της ούτε το πότε ακριβώς πέθανε.

Οι αστυνομικοί βρήκαν το πτώμα στον καταψύκτη κατά την διάρκεια της έρευνας που έκαναν στο σπίτι με αποτέλεσμα να σοκαριστούν από το αποτρόπαιο θέαμα.

Ωστόσο τα περίεργα δεν σταματούν εκεί.

Το σημείωμα που βρέθηκε πάνω στο πτώμα

Πάνω στο πτώμα του άντρα βρέθηκε επίσης ένα σημείωμα, με ημερομηνία 2 Δεκεμβρίου 2008, που έγραφε πως η Jeanne δεν ήταν υπεύθυνη για τον θάνατό του.

Το σημείωμα έφερε μάλιστα και σφραγίδα συμβολαιογράφου, που εξήγησε στις αρχές πως είχε όντως σφραγίσει το σημείωμα αλλά δεν διάβασε ποτέ.

Η αιτία θανάτου του άντρα δεν έχει διευκρινιστεί, ωστόσο σύμφωνα με την αστυνομία ο άνδρας νοσούσε από θανατηφόρο ασθένεια σε τελικό στάδιο.

Η πλεκτάνη 177.000 δολαρίων

Τέλος, οι αρχές εκτιμούν πως η 75χρονη έκρυψε τον θάνατο του συζύγου της προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει συντάξεις και επιδόματα που του αναλογούσαν.

Η πλεκτάνη που φέρεται να έστησε το ζεύγος, υπολογίζεται πως κόστισε στο αμερικανικό κράτος περίπου 177.000 δολάρια.