Στην δημοσιότητα δόθηκε η χριστουγεννιάτικη κάρτα του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά διαφορετική από αυτή που περιμέναμε.

Και μπορεί το Παλάτι να μην έχει δώσει ακόμη στην δημοσιότητα την κάρτα με τις ευχές, πράγμα που κάνει κάθε χρόνο, ωστόσο μία βρετανική εταιρία φρόντισε να λύσει νωρίτερα την απορία των φαν της βασιλικής οικογένειας.

Συγκεκριμένα, η εταιρία Air Commodore Dawn McCafferty της RAF δημοσίευσε στο Twitter την κάρτα που έλαβε από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Μία αλλιώτικη χριστουγεννιάτικη κάρτα από την βασιλική οικογένεια

Η εικόνα έχει ένα vintage αέρα και ξεφεύγει από τις στημένες φωτογραφίσεις των προηγούμενων ετών.

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο tweet την παράσταση κλέβει ο μικρότερος της οικογένειας, ο Λούις, ο οποίος κάνει μία χαριτωμένη γκριμάτσα στην αγκαλιά του πατέρα του.

Η Κέιτ Μίντλετον ποζάρει χαμογελαστή, φορώντας ένα floral φόρεμα, ενώ εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο πρίγκιπας Τζορτζ είναι ξυπόλυτος.

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ ποζάρει ως συνήθως χαμογελαστή δίπλα στον μεγαλύτερο της αδελφό, φορώντας μία καρό φούστα σε αποχρώσεις μπλε και άσπρου και αμάνικο μπλε μπλουζάκι.

Στο tweet, που έχει κατέβει πλέον από τον λογαριασμό της Dawn McCafferty, αναφέρεται το εξής σχόλιο:

«Η χριστουγεννιάτικη κάρτα της δούκισσας του Κέιμπριτζ, την οποία μοιράζομαι με όλα τα μέλη του @aircadets» ενώ το μήνυμα της Κέιτ Μίντλετον είναι γλυκό και απλό. «Σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά» με την υπογραφή της από κάτω.