Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή της η  Ρούλα Κορομηλά εξομολογήθηκε άγνωστες προσωπικές στιγμές, ενώ μίλησε για την πορεία της στην ελληνική τηλεόραση και τους σημερινούς παρουσιαστές, για τις προσπάθειές της να αποκτήσει παιδί, αλλά και για τη σχέση της με τον Στέφανο Σαρτίνι, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και τον Νάσο Γαλακτερό.

Συγκεκριμένα καλεσμένη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας(16/12)  η Ρούλα Κορομηλά όπου μίλησε για όλους και για όλα.

Οι εξωσωματικές και οι προσπάθειες για υιοθεσία

Για ένα από τα πιο ευαίσθητα κεφάλαια της προσωπικής της ζωής, αυτό της απόκτησης ενός παιδιού, μίλησε η Ρούλα Κορομηλά στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Μετά από χρόνια τηλεοπτικής σιωπής, η διάσημη παρουσιάστρια δήλωσε:

«Νίκο μου, προσπάθησα δύο φορές να υιοθετήσω παιδί και δεν τα κατάφερα. Μετά από τις ατυχίες αυτές των εξωσωματικών, προσπάθησα να υιοθετήσω. Συγκεκριμένα, υπήρχε μια οικογένεια που η μητέρα δεν ήθελε τα παιδιά. Και ο αδελφός μου κι εγώ της είχαμε νοικιάσει σπίτι, φροντίζαμε τα παιδιά. Μου είχε πει ότι θέλει να τα παρατήσει. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι και ξαφνικά, ενώ στηρίζαμε τα παιδιά, τα πήρε και εξαφανίστηκε».

Φανερά συγκινημένη μάλιστα αναφέρθηκε και σε ένα ακόμα πιο πρόσφατο γεγονός, που δεν έγινε γνωστό μέχρι σήμερα:

«Τελευταία, την εποχή που δεν εργάζομαι στην τηλεόραση, είμαι εθελόντρια για κάποια παιδάκια που είναι ορφανά, μόνα τους. Πάντα φρόντιζα παιδάκια. Γνώρισα λοιπόν ένα παιδάκι, το οποίο ήταν δεκαέξι μηνών. Το είδα σε κάποιο ίδρυμα και επί οκτώ μήνες πήγαινα καθημερινά και το φρόντιζα το μωρό αυτό. Με την έγκριση του ιδρύματος, πήρα το παιδί αυτό στο σπίτι το Πάσχα μαζί με το άλλο του αδελφάκι.

Το παιδί δεν είχε όνομα και του έδωσα του μπαμπά μου το όνομα. Έκανα όλες τις απαραίτητες διεργασίες για να υιοθετήσω το παιδί αυτό. Αλλά δυστυχώς αυτό το θέμα της υιοθεσίας να το δούμε πιο σοβαρά – κι εμείς οι πιο παλιοί παρουσιαστές αλλά και το κράτος. Υπήρξε αυτό το θέμα της ηλικίας, μετά από κάποια ηλικία δεν μπορείς να υιοθετήσεις παιδί δεκαέξι μηνών ή δεκαοχτώ. Με πόνεσε πάρα πολύ αυτή η ιστορία γιατί ήμουν πολύ καιρό μαζί του.

Είδα πώς βίωνε τη μοναξιά και την αγάπη, όχι μόνο αυτό αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια που ήταν εγκαταλελειμμένα. Είναι ένα θέμα που νομίζω δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου. Δεν κατάφερα να υιοθετήσω το παιδί αυτό παρά όλες τις προσπάθειες που κατέβαλα. Φαντάζομαι στην ίδια θέση βρίσκονται πολλές άλλες οικογένειες που περιμένουν καρτερικά να υιοθετήσουν ένα παιδί. Είναι προτιμότερο να βοηθήσεις κι εσύ κι εγώ παρά να βρίσκονται τα παιδιά στα ιδρύματα.

Έχω μια δραματική εμπειρία που θεωρώ ότι δεν θα το ξεπεράσω. Το παιδί αυτό αφού το υιοθέτησε μια άλλη οικογένεια, ζήτησα τουλάχιστον να το βαφτίσω για να έχω μια επαφή. Καταλαβαίνω την καινούργια οικογένεια που το πήρε, αλλά δεν ξέρω ούτε πού βρίσκεται. Έχω μια ελπίδα ότι αν με χρειαστεί κάποια στιγμή το παιδί αυτό, αν δεν αυτή τη συνέντευξη, εγώ θα είμαι κοντά του. Όπως και το προηγούμενο παιδάκι το οποίο έχασα».

Σε ερώτηση για το αν έχει περάσει κατάθλιψη, η Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να απαντήσει, ενώ μίλησε και για τις αποτυχημένες εξωσωματικές που έκανε στο παρελθόν.

«Δεν έχω πέσει ποτέ σε κατάθλιψη. Έχω κάνει για προσωπικούς λόγους παύσεις από την τηλεόραση πολλές φορές. Έχω κάνει παύσεις και την περίοδο που ήμουν στο πικ της καριέρας μου, γιατί ήθελα να κάνω παιδί.

«Έκανα εξωσωματικές και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πάνω από 10 εξωσωματικές», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ρούλα Κορομηλά.

«Άφησα την τηλεόραση γιατί ήθελα να κάνω παιδί και αφοσιώθηκα σε αυτό το πράγμα», είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Πέρασα ένα αυτοάνοσο νόσημα που δεν βρήκαν οι γιατροί από πού προέρχεται. Ήταν μια συγκυρία πραγμάτων. Πιέστηκα πάρα πολύ τόσα χρόνια που δούλευα και μπορεί να ήταν κι αυτός ένας παράγοντας. Η δεύτερη αρρώστια με ταλαιπώρησε αλλά είχα δύναμη ψυχής και το ξεπέρασα».

Η Ρούλα Κορομηλά δεν δίστασε να αναφέρει πως η ζωή της χωρίς τηλεόραση και χωρίς το άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης είναι ωραία και ήρεμη.

Στη συνέντευξή της, η Ρούλα Κορομηλά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην τηλεόραση και τους σημερινούς πρωταγωνιστές της παρουσίασης, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει πολλά λάθη στην καριέρα της.

«Δεν έχω πολλούς φίλους συναδέλφους», παραδέχτηκε, ενώ μίλησε για τους ανθρώπους που βοήθησε.

Παράλληλα, απάντησε για την πολυσυζητημένη κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη.

«Ποτέ», απάντησε κατηγορηματικά στην ερώτηση αν υπήρξε -όντως- διαμάχη μεταξύ τους.

«Είχαμε μια πολύ ωραία σχέση», είπε συγκεκριμένα η Ρούλα Κορομηλά, προσθέτοντας: «Δεν είναι τυχαίο που 25 χρόνια τώρα, έχει καθιερωθεί σε αυτό που κάνει και το κάνει τέλεια».

«Δεν είχα ποτέ καμία κόντρα, διαμάχη και αντιπαλότητα με την Ελένη», επανέλαβε.

Παράλληλα, είπε τη γνώμη της για τους νέους παρουσιαστές.

«Υποστηρίζω τα νέα παιδιά», δήλωσε αρχικά, τονίζοντας ότι πιστεύει στη νέα γενιά.

«Για να γίνεις διαχρονικός και να πετύχεις δεν μετράει μόνο να είσαι ταλαντούχος, πρέπει να έχεις και χαρακτήρα», δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά.

«Υπάρχει μια αγωνία και μια βιασύνη από τα νέα παιδιά», υπογράμμισε, προσθέτοντας: «Τους ενδιαφέρει πιο πολύ να φαίνονται».

«Δεν είναι παρουσιαστής αυτός που του στέλνουμε με fax ή με email τη σκαλέτα της εκπομπής», είπε ακόμα.

Τέλος η Ρούλα Κορομηλά μιλώντας για τον Γιώργο Λιάγκα  είπε χαρακτηριστικά:

«Eχει ξεπεράσει τα όρια του. Ενώ είναι έξυπνος παρουσιαστής κάνει και πράγματα που δεν του ταιριάζουν. Εγώ δεν συγχωρώ στον Γιώργο σχόλια που θίγουν συνειδήσεις και αξιοπρέπειες» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.