Τέλεια διάθεση έχετε. Ακτινοβολείτε αισιοδοξία, ελπίδα και χαρά. Να μοιράζεστε αυτήν την αισιοδοξία με τους αγαπημένους σας γιατί το έχουν ανάγκη σε μεγάλο βαθμό. Δώστε τους παραπάνω σημασία.

Κριός

Θα βγείτε και θα περάσετε τέλεια. Μην πιείτε πολύ. Έχετε διάθεση να περπατήσετε για χιλιόμετρα και να κάνετε συνεχόμενα ξενύχτια.

Ταύρος

Μία σχέση σας επηρεάζει αρκετά. Κάποιοι από εσάς χωρίσατε και δε νιώθετε καλά. Αφήστε το πνεύμα των εορτών να σας κάνει χαρούμενους.

Δίδυμοι

Επιτέλους προχωράτε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Γνωρίζετε ότι το να αγαπάτε είναι δύσκολο αλλά παίρνετε το ρίσκο και το τολμάτε.

Καρκίνος

Δε θέλετε να περάσετε χρόνο με τους φίλους σας γιατί είστε σε μία φάση που δε νιώθετε καλά λόγω κάποιου χωρισμού. Αράξτε λίγο! Όλα καλά!

Λέων

Έτοιμοι να βγείτε, να μεθύσετε, να ξενυχτίσετε και να γυρίσετε σπίτι με τρομερή διάθεση. Είστε το κέντρο του σύμπαντος αυτό το διάστημα.

Παρθένος

Κακές επιλογές κάνατε στα αισθηματικά σας με αποτέλεσμα να νιώθετε μοναξιά. Δώστε ευκαιρία σε έναν μεγάλο έρωτα που για διάφορους λόγους τον αφήσατε.

Ζυγός

Αγαπάτε να αγαπιέστε και είναι το διήμερο που αποτελείτε το κέντρο της προσοχής όλων. Δώστε περισσότερη έμφαση σε εσάς και στη διάθεσή σας.

Σκορπιός

Βαριέστε πολύ να βγείτε. Επιλέγετε την απομόνωση. Αρπάξτε την ευκαιρία και πραγματικά θα λάμψετε. Δώστε αυτήν την ευκαιρία στον εαυτό σας.

Τοξότης

Έχετε έναν σκοπό και αυτός είναι να δείτε τους πάντες τώρα που έχετε χρόνο. Θα κανονίζετε να είστε και τις δύο μέρες έξω χωρίς να μένετε καν σπίτι.

Αιγόκερως

Αφήστε λίγο τη δουλειά στην άκρη, διαφορετικά θα νιώσετε καταπίεση με τον εαυτό σας. Πρέπει να χαλαρώσετε επιτέλους. Δείτε πώς να περάσετε καλά.

Υδροχόος

Σχέδια, πλάνα, βελτίωση και εξέλιξη χαρακτηρίζει το Σαββατοκύριακό σας. Θα πάρετε πολλή αγάπη από το κοντινό σας περιβάλλον .

Ιχθύς

Χαρούμενοι, αισιόδοξοι και με αυτοπειθαρχία θα αρπάξετε κάθε ευκαιρία για να περάσετε όμορφα. Αγαπήστε αυτό το διήμερο και τον έρωτα που θα σας φέρει.