Με νέο βίντεο και μπλουζάκι όλο νόημα «ξαναχτυπά» η Ασημίνα Χαρίτου!

View this post on Instagram

A post shared by _asimina_fan_page_ (@_asimhna_fan_page_) on

«Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του»

«Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μεταδίδει μηνύματα απαξίωσης και ψέματα. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν δικαιολογεί την βία. Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του, αλλά πίσω του υπάρχει ένας άνθρωπος. Και η δική μου θέση θα είναι πάντα εκεί. Ανάμεσα στους εγκληματίες και στον συνάνθρωπό μου. Μπορεί να με είχε χαρακτηρίσει ένα τίποτα από ένα reality. Αλλά εμένα η θέση μου θα είναι εκεί ανάμεσα σ’ εκείνους και σε αυτόν. Γιατί είναι 100% περισσότερο μάγκας…» ανέφερε στο πρώτο μέρος η Ασημίνα Χαρίτου του GNTM.

View this post on Instagram

A post shared by _asimina_fan_page_ (@_asimhna_fan_page_) on

«Είναι ανίκανος να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του»

«Δεν τον μισώ. Δεν μισώ κανέναν. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ένας άνθρωπος που έχει αυτό βήμα δεν το εκμεταλλεύεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά χειρότερο. Προσεύχομαι κάποια στιγμή να ανακτήσει το θάρρος του που τόσο φτηνά πούλησε στο βωμό του Infotainment πριν πολλά χρόνια. Είναι ανίκανος να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του» ανέφερε μεταξύ άλλων η Ασημίνα Χαρίτου στο δεύτερο μέρος του βίντεο.

View this post on Instagram

A post shared by _asimina_fan_page_ (@_asimhna_fan_page_) on

Η ανάρτηση – αίνιγμα

Η Ασημίνα Χαρίτου δημοσίευσε μάλιστα ένα στιγμιότυπο από τη φωτογράφηση με φίδια που είχαμε δει πριν δύο μήνες στο GNTM σημειώνοντας με νόημα στην ανάρτησή της: «Μου έχουν πει ότι ένα συγκεκριμένο θαλάσσιο φίδι έχει μια πολύ ασυνήθιστη μέθοδο για να προσελκύσει τη λεία του. Θα βρεθεί στο βάθος του ωκεανού σαν να έχει τραυματιστεί. Τότε οι εχθροί θα το πλησιάσουν, και παρ ‘όλα αυτά θα μένει τελείως ακίνητο, και τότε οι εχθροί θα δεχτούν λίγα τσιμπήματα από αυτό, και αυτό όμως θα παραμένει ακίνητο. Έτσι, θα βρεθούμε ακίνητοι αφήνοντας τους εχθρούς μας να έρθουν σε μας και να χτυπηθούν…»

Δείτε την ανάρτηση:

Για ποιον χτυπάει η καμπάνα;;;;