Οι Λέοντες, τα περήφανα ζώδια τα οποία πάντα όλοι τα θαυμάζουν για το θάρρος και τη γενναιοδωρία τους. Παρ’ όλα αυτά είναι και από εκείνα τα ζώδια που έχουν πολλή ευαισθησία και αρκετές ανασφάλειες, ακόμα κι αν το κρύβουν.

Ανασφάλεια

Δημιουργικός, κοινωνικός, χαρισματικός. Ο Λέοντας είναι από εκείνους τους ανθρώπους που μοιάζει να τα έχει όλα, και στην σωστή σειρά. Γι’ αυτό και είναι τεράστια αδικία να τυραννιέται τόσο πολύ στην σκέψη ότι υπάρχουν εκεί έξω άνθρωποι καλύτεροι από αυτόν. Είναι φυσιολογικό, είναι ανθρώπινο.

Φλερτ

Πώς λειτουργούν τα πράγματα για το πολύπλοκο μυαλό ενός Λέοντα: Βήμα πρώτο, θα του τραβήξεις την προσοχή. Βήμα δεύτερο, θα θελήσει να σε κάνει να γελάσεις.

Βήμα τρίτο, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό είναι επικίνδυνο, επειδή μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ. Βήμα τέταρτο και πιο σημαντικό: Ξέρει ότι είναι Λέων, ξέρει ότι μπορεί να σε κατακτήσει και ξέρει ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται.

Φιλί

Ο Λέων ξέρει, το δίχως άλλο, να δίνει και τα πιο άγρια φιλιά. Από εκείνα που δεν τα σταματά κανείς και τίποτα, καθώς είναι μεγάλα σε διάρκεια και σε ένταση, σαν να τα οδηγεί ένα πρωτόγονο ένστικτο χωρίς χαλινάρι.

Κρεβάτι

Θα σας πούμε ένα μικρό μυστικό, και περιμένουμε να το αξιοποιήσετε καταλλήλως: Οι Λέοντες ερεθίζονται περισσότερο με τα προκαταρκτικά, παρά με την ίδια την πράξη. Μασάζ, φιλιά, χάδια, γλειψίματα αλλά και δαγκώματα θα εκτιμηθούν δεόντως.

Σχέση

Σκηνές από ρομαντικές ταινίες που ο πρωταγωνιστής κάνει μια πολύ δημόσια, πολύ ρομαντική χειρονομία για να δείξει στην πρωταγωνίστρια ότι την αγαπά… Ο άντρας Λέων μια ζωή γκρινιάζει που ποτέ δεν έχει μπει στην θέση της πρωταγωνίστριας. Κάντε του το χατίρι.

Αγάπη

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δείγμα αγάπης για έναν Λέοντα απ’ το να σου λέει τα μυστικά του. Ξέρεις, εκείνα τα πράγματα που κρατάει κρυφά απ’ τους υπόλοιπους, επειδή το image του είναι το παν; Ναι, δεν τον πειράζει να τα μοιραστεί μαζί σου. Ξέρει πως δεν θα τον προδώσεις…