Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές κατά διαστήματα στα δυτικά, τη νότια και ανατολική νησιωτική χώρα και από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πρόσκαιρη βελτίωση στα δυτικά από το μεσημέρι.

Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα περιορισμένη με τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Γρήγορα μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, τοπικά έως το μεσημέρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 10 έως 18 βαθμούς με τη μέγιστη στα βόρεια να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με την ορατότητα τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται μεταξύ 3 και 13 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Αττική 

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Γρήγορα μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι, τοπικά έως το μεσημέρι 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 03 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, ενώ από το απόγευμα στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα σημειωθούν τοπικές βροχές και παροδικές ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία βόρειοι βορειοδυτικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πρόσκαιρη βελτίωση από το μεσημέρι. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Σταδιακά από το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Περιορισμένη ορατότητα ή τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα νότια έως 6 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ εξασθενούντες σταδιακά από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές ασθενείς βροχές έως το απόγευμα.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 έως 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανώς νωρίς το πρωί πρόσκαιρη καταιγίδα. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια έως 5 μποφόρ. Γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 και από το απόγευμα στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.