Οι θαυμαστές και νοσταλγοί της πλέον επιτυχημένης σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης, του Game Of Thrones, έχουν πια κάθε λόγο να πανηγυρίζουν.

Ημερομηνία ορόσημο για τους θαυμαστές του Game Of Thrones, μπορεί να θεωρηθεί πλέον η 3η Δεκεμβρίου 2019, καθώς κυκλοφόρησε το σετ Blu-ray και DVD «Game of Thrones: The Complete Series» μαζί με άλλες εκδόσεις για το GoT.

Οι εκδόσεις ωστόσο, επιφυλάσσουν μια έκπληξη πρώτου μεγέθους.

Σε ένα από τα extras η Εμίλια Κλαρκ εξομολογείται ότι «τράβηξε τα πάνδεινα» για να βγάλει την τελευταία ομιλία της Ντενέρις Ταργκάριεν. Και ότι με κάποιον «μαγικό» τρόπο κατάφερε να τη βγάλει.

Στο extra «Duty is the Death of Love» -περιλαμβάνεται στο σετ 4K Blu-ray και DVD «Game of Thrones Season 8», το οποίο επίσης κυκλοφόρησε την ίδια μέρα- η Εμίλια Κλαρκ μιλάει για την ομιλία της «Ντενέρις«, στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, ενώπιον του στρατεύματός της:

«Ήξερα ότι αυτή η ομιλία θα ήταν πράγματι σημαντική, και ξόδεψα πολύ χρόνο για να τη μάθω. Και, για πρώτη φορά σε ολόκληρη την καριέρα μου στο Game of Thrones, τα κατάφερα να την πω τέλεια» λέει χαρακτηριστικά η Εμίλια Κλαρκ.

Η ομιλία αυτή ήταν σημείο καμπής για την Ντενέρις και την τηλεοπτική σειρά, καθώς ο Κιτ Χάρινγκτον ο «Τζον Σνόου», στη σειρά συνειδητοποίησε ότι τα όνειρα της Βασίλισσας των Δράκων υπερέβαιναν την απλή κατάκτηση του King’s Landing.

«Είμαι τίμια μέχρι αηδίας, τράβηξα τα πάνδεινα για να μάθω αυτή την ομιλία. Αυτή η προσποιητή, η ψεύτικη γλώσσα στην κυριολεξία με έτρωγε» θυμάται η Εμίλια Κλαρκ και συμπληρώνει:

«Και τότε, έγινε το μαγικό. Ξύπνησα το πρωί, συνέχισα, και βγήκε. Πιθανότατα,  δεν αντιμαχόμουν αυτό το οποίο αντιμαχόμουν, αλλά αυτό που έκανε η Ντενέρις».

View this post on Instagram

? + ? New Season 8 photos are here. #GameofThrones Link in bio. ?: @helenstills/@HBO

A post shared by gameofthrones (@gameofthrones) on

Το πολυαναμενόμενο sequel του  Game of  Thrones «House of The Dragon»

Λίγους μήνες μετά το τέλος του τηλεοπτικού φαινομένου που ακούει στο όνομα Game of Thrones, το ΗΒΟ ανακοίνωσε το πολυαναμενόμενο prequel που θα αποτελείται από 10 επεισόδια και θα έχει τίτλο «House of The Dragon».

Συγκεκριμένα τo HBO, έδωσε «πράσινο φως» για το πολυαναμενόμενο prequel της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones».

Το «House of the Dragon» θα διαδραματίζεται περίπου 300 χρόνια πριν τα γεγονότα της αρχικής σειράς, που ολοκληρώθηκε νωρίτερα φέτος μετά από οκτώ κύκλους επεισοδίων.

View this post on Instagram

House of the Dragon coming to HBO. Follow @houseofdragonshbo

A post shared by Sophie Turner ♡ (@sophieturner) on