Ώρες αγωνίας ζει τα τελευταία 24ωρα η Μέγκι Ντρίο και η οικογένεια της μετά τον φονικό σεισμό που χτύπησε την Αλβανία.

Με πόλη που έχει βομβαρδιστεί μοιάζει το Δυρράχιο, μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου στην Αλβανία τα ξημερώματα της Τρίτης (26/1)

Τουλάχιστον 40 νεκροί, πάνω από 750 τραυματίες και περισσότεροι από 50 τραυματίες, είναι δύο 24 μετά ο τραγικός απολογισμός του σεισμού των 6,4 Ρίχτερ στην Αλβανία.

Η ξαδέρφη της πρώην παίκτριας γνωστού ριάλιτι μόδας, Μέγκι Ντρίο, η οποία όπως είχε γίνει γνωστό, αγνοούνταν βρέθηκε μετά από πολλές ώρες.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε η Μέγκι Ντρίο, μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» η 20χρονη ξαδέρφη της απεγκλωβίστηκε από τα συντρίμμια, ωστόσο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Με τρεμάμενη φωνή η Μέγκι Ντρίο είπε:

«Την ξαδέρφη μου τη βρήκαμε μετά από πάρα πολλές ώρες. Είναι σε κώμα τώρα.

Ήμασταν τυχεροί γιατί ήταν εγκλωβισμένη με άλλα τρία κοριτσάκια κάτω από ένα μαγαζί κοντά στο Δυρράχιο. Είχαν πάει στο μαγαζί σαν πελάτισσες. Η ξαδέρφη μου είναι μόνο 20 χρονών»!

Με story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μέγκι Ντρίο, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει λάβει τις δύσκολες αυτές ώρες που βιώνει η ίδια, η οικογένειά της αλλά και ολόκληρη η Αλβανιά.