Θύμα μιας απίστευτης απάτης έπεσε ο γνωστός performer, Τόνι Σφήνος.

View this post on Instagram

Ζυγοστάθμιση ευθυγράμμιση σούζα το μουστάκι αλφαδιά. Το Σάββατο θα ειναι ακαταμάχητο όπως πάντα μαζί με Δάκη 16/11 και όποιος αντέξει #makeupdisco #πελωρια_λαχταρα #χορευτικες_δεξιοτεχνιες #ερχονται #πουντοι #νάτοι #βγαλτοι #αχ_αλεξω #θα_ταντέξω? #στροβιλίσου #ντισκομπαλα_φρεσκια #ντεκαπαζ #φραμπαλαζ #εγγονακια #φιλοσοφημενη_διασκεδαση_γεματη_αμαρτία #επιπροσθετως #αλαλαλαλονγκ #beegees #μη_τζιζ #μερεμετάκι #γρασαρισμενο_πασσαλοτριβειο #εφαπαξ

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos) on

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεσημεριανής εκπομπής , ο δημοφιλής καλλιτέχνης εξαπατήθηκε όταν συνάδελφός του μουσικός του πρότεινε να ανοίξουν ένα μπαρ στην περιοχή της Μικρής Βενετίας της Μυκόνου.

55.000€ για «αέρα»

Αρχικά, του ζήτησαν να πληρώσει 55.000€ για «αέρα», τα οποία τα έδωσε και… τα έχασε, όπως αναφέρει ο performer στην μηνυτήρια αναφορά που κατέθεσε ο τραγουδιστής.

Ο ίδιος ο Τόνι Σφήνος συμφώνησε να καταβάλει το μερίδιό του σε δυο δόσεις, ώστε να γίνει η συμφωνία και να ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του μπαρ, πληρώνοντας από την τσέπη του προμηθευτές και το συνεργείο.

View this post on Instagram

Υπέροχη χθεσινή συναυλία στον Λυκαβηττό!! Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες χιλιάδες πού παρευρέθησαν και απολαυσαν ζωντανά αλλά και live streaming σε Αμέρικα και Αυστράλια. CU next year πάλι❤️ #summertour2019 #ασυγκρατητοι #συγκινηση_και_δεος #χορος_και_διασκέδαση #κορμι_και_αλατι #τομ_και_τζέρι #ζωντανα_κοχυλάκια #αδερφοποιημενοι_ξάδερφοι #οι_λατίνοι_απτην_Τραγάνα #greek_disco #greek_salata #greek_feta #greek_creek #λεμορελεμονάκι #ασεμε #αποπεράτωση #αποτελματωση #απόχη_με_τρυπιτσες #θα_ακολουθησει_μπουφες #πως_δηλαδη_ακολουθεί_ένας_μπουφές? #μυστικά? #πρακτορικά? #σκυλίσια_μέθοδος? #?

A post shared by Tonis Sfinos (@tonisfinos) on

Τα χαμένα χρήματα

Μάλιστα, το μπαρ άρχισε να λειτουργεί, ωστόσο η συνεργασία του με τον συνάδελφο «χάλασε» λίγους μήνες μετά και ο Τόνι Σφήνος απαίτησε να πάρει πίσω τα χρήματα που επένδυσε δηλαδή 55.000 ευρώ για τον «αέρα» και ακόμη 30.000 για τον εξοπλισμό του καταστήματος.

Η απόφαση του δικαστηρίου

Σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε πριν από λίγες ημέρες, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών ο συνάδερφος μουσικός που πρότεινε στον Τόνι να ανοίξουν το μαγαζί καταδικάστηκε πρωτόδικα από το δικαστήριο σε φυλάκιση ενός έτους για απάτη, καθώς όπως αποδείχτηκε ιδιοκτήτης του ακινήτου ήταν ο πατέρας του μουσικού, ο οποίος δεν είχε καμία αξίωση.