Τα δύο πανέμορφα μοντέλα Lauren Summer και Julia Rose έχουν προκαλέσει από την Κυριακή παγκόσμια φρενίτιδα.

Αυτό γιατί αποφάσισαν κατά την διάρκεια του αγώνα μπέιζμπολ World Series των Washington Nationals με τους Houston Astros, να σηκώσουν τις μπλούζες τους αποκαλύπτοντας τα γυμνά στήθη τους.

Φυσικά την αποκαλυπτική αυτή στιγμή κατέγραψε και η κάμερα του Fox, που μετέδιδε τον αγώνα.

Απαγόρευση της εισόδου παρά τον καλό σκοπό

Η κίνησή τους αυτή, όπως είναι φυσικό, έχει και συνέπειες… Πλέον οι δύο καλλονές δεν μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο του MLB, καθώς τους έχει απαγορευθεί η είσοδος, όμως, όπως δήλωσαν το έκαναν για καλό σκοπό.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως ξέραμε ότι θα τιμωρηθούμε. Η επιστολή που δείξαμε με την απαγόρευση εισόδου είναι αληθινή και «ναι» θα το έκανα ξανά. Το σημαντικό είναι να εγγραφείτε στο @SHAGMAG_ γιατί τα έσοδα θα πάνε απευθείας σε γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού, προκειμένου να πληρώσουν τα ιατρικά τους έξοδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Lauren Summer.

View this post on Instagram

*looking at you but thinking about Chipotle* ?

A post shared by Lauren Summer (@heylaurensummer) on

Σε ένα από τα ποστ που ακολούθησαν έγραψε μία κοπέλα: «Δεν με νοιάζει που έδειξαν τα στήθη τους. Εγώ έχω καρκίνο του μαστού και δεν ξέρω πως αυτό που έκαναν μπορεί να με βοηθήσει».

Η Lauren Summer τότε της απάντησε: «Οι υπεύθυνοι θα πηγαίνουν σε γυναίκες που έχουν καρκίνο του μαστού και θα πληρώνουν τα ιατρικά τους έξοδα. Θα τις συναντάνε προσωπικά και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τις βοηθήσουμε».

View this post on Instagram

Glazed & confused ? Comment your best donut pun; Winner gets posted in my story!

A post shared by Lauren Summer (@heylaurensummer) on