Η Κάιλι Τζένερ μεταμφιέστηκε σε σέξι κουνελάκι του Playboy, καθώς ήταν καλεσμένη σε πάρτι για το Χάλοουιν.

Η 22χρονη Κάιλι Τζένερ φόρεσε ένα κορμάκι με βαθύ ντεκολτέ, μαύρο καλσόν και φυσικά έβαλε στο κεφάλι της τα χαρακτηριστικά αυτιά, για να μεταμορφωθεί σε σέξι κουνελάκι του Playboy.

H Καίλι Τζένερ ανέβασε βίντεο και φωτογραφίες στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου αποκάλυψε στους εκατομμύρια ακόλουθους της τη μεταμφίεση της.

View this post on Instagram

stas said I’m having a playboy party.. pull up ??

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Η 22χρονη Κάιλι Τζένερ είναι η νεότερη «αυτοδημιούργητη» δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών, τίτλο που αφαίρεσε από τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος έκανε το πρώτο του δισεκατομμύριο σε ηλικία 23 ετών.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Κάιλι Τζένερ, έδωσε μια ακόμη τονωτική ένεση στην ψηφιακή της δόξα με μία φωτογράφηση στο Playboy.

Η Κάιλι δεν δίστασε να δώσει στους followers της μία γεύση από τη φωτογράφηση, δημοσιεύοντας πόζες που θα φιγουράρουν στις κεντρικές σελίδες του περιοδικού Playboy.

View this post on Instagram

angel energy ??

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Το διάσημο ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το τεύχος Pleasure, του περιοδικού, ενώ τη φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε από την προσωπική φωτογράφος της Τζένερ, Σάσα Σαμσάνοβα, με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Τράβις Σκοτ.

Οι Τζένερ και Σκοτ έχουν μαζί μια κόρη, την Στόρμι, που γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου 2018, ενώ οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Coachella το 2017.

View this post on Instagram

Thank ya @playboy for da ?

A post shared by flame (@travisscott) on

View this post on Instagram

The day mommy made me a daddy I couldn’t wait to spend everyday with u to conquer this planet ?‍?‍?⚡️??

A post shared by flame (@travisscott) on