Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την απιστία, το φλερτ και τον έρωτα!

View this post on Instagram

#newmonth #monthvacation #holiday #greece #enjoylife #onlylove❤

A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) on

Το κεφάλαιο απιστία

«Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω. Αν τη μάθω θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

Μιλάει για το φλερτ και τον έρωτα με τον σύζυγο της

«Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο, όσο δεν αισθάνεται ότι θίγει την αξιοπρέπεια της», πρόσθεσε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. «Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», πρόσθεσε μιλώντας για τον άντρα της η Μαρίνα Πατούλη.

Γιατί ζήτησε να διακόψει την εκπομπή;

Στη συνέχεια, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη δεν απάντησε και ζήτησε γελώντας να κλείσουν οι κάμερες.

Το ταξίδι στην Αργεντινή

Στην Αργεντινή και συγκεκριμένα στο Μπουένος Άιρες βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη.

Η γυναίκα του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, φρόντισε να μοιραστεί αυτή την ταξιδιωτική της εμπειρία με τους φίλους της στο Instagram.

View this post on Instagram

Street art!!! #celebritytravel

A post shared by Marina Stauraki Patouli (@marina_patoulis) on

Η κα Πατούλη στα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής.

Εμφανίστηκε ενθουσιασμένη με την πόλη αυτή της Αργεντινής στα social media καθώς μοιράστηκε την εμπειρία της με φωτογραφίες και βίντεο.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια φωτογραφία στο Instagram μπροστά από ένα τεράστιο γκράφιτι πεταλούδας στην περιοχή Παλέρμο Σόχο, η οποία ήδη έχει καταφέρει να αποσπάσει εκατοντάδες likes.

Την ίδια στιγμή ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και ένα βίντεο.

Το φλογερό τανγκό

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, η Μαρίνα Πατούλη φορώντας ένα εντυπωσιακό μπλε φόρεμα χορεύει τάνγκο με τον παρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη υπό τις οδηγίες κάποιου έμπειρου δασκάλου, τις οποίες φαίνεται να ακολουθεί κατά γράμμα.