Στο περιοδικό «Λοιπόν» και την δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης αποκαλύπτοντας πολλά.

Ανάμεσα στις δηλώσεις του ο τραγουδιστής και ηθοποιός, Κώστας Μαρτάκης, ανέφερε, την αδυναμία του σε γυναίκες με παραπάνω κιλά αλλά και το ενδεχόμενο να πρωταγωνιστήσει σε σειρά στο Netflix.

View this post on Instagram

Water your mind to grow your soul..!!☀ . . . . #martakis #kostasmartakis #summeringreece #mind #soul

A post shared by Kostas Martakis (@martakis) on

View this post on Instagram

All those summer vibes #summer #island ????

A post shared by Kostas Martakis (@martakis) on

Ο έρωτας δεν κοιτάει ζυγαριές…

Ο γοητευτικός Κώστας Μαρτάκης μάλιστα μίλησε και για την προσωπική του ζωή αποκαλύπτοντας πως έχει κάνει σχέση και με γυναίκα με παραπάνω κιλά.

Στις προσωπικές σχέσεις σου η εμφάνιση σου αποτέλεσε εμπόδιο, υπό την έννοια να σε ανταγωνιστούν;

Εύχομαι να μην το έχω προκαλέσει αυτό σε μια γυναίκα. Ερωτεύομαι τις γυναίκες που είναι πραγματικά ο εαυτός τους, που έχουν παραπάνω κιλά, αλλά έχουν τρομερή αυτοπεποίθηση, που δεν τους νοιάζει το βάρος, το οποίο για μένα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Έχεις δημιουργήσει σχέση με γυναίκα που είχε παραπάνω κιλά;

Αυτό που μπορεί να φαντάζεται ο κόσμος, ότι δηλαδή είμαι ο άνθρωπος που είμαι μόνο με μοντέλα, ναι, έχω κάνει σχέση με γυναίκα που είχε παραπάνω κιλά, βασικά οι περισσότερες σχέσεις μου ήταν… φυσιολογικοί άνθρωποι. Αυτό που έχει στο μυαλό του ο Έλληνας, που λέει ότι αφού είναι τραγουδιστής, αναγνωρίσιμος, ωραίος, θα «τα έχει» με κάποια πάρα πολύ όμορφη, αδύνατη, ξανθιά, ψηλή και άλλα τέλεια. Όλα αυτά δεν ισχύουν και το λέω γιατί έχω ψιλοκουραστεί με όλα αυτά στη σόουμπιζ, που οι άνθρωποι είμαστε έτσι.

Μετά τον Σπαλιάρα και ο Μαρτάκης

Στο Μεξικό για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας σειράς του Netflix στην οποία θα συμμετάσχει βρίσκεται ο Γιάννης Σπαλιάρας.

To γνωστό μοντέλο και ηθοποιός θα υποδυθεί έναν πρώην πράκτορα της CIA.

View this post on Instagram

Panama stories : The first completed work of the Panama mural festival is the multi-world titled iconic boxer Roberto Duran and it is hidden in a corner of El Chorillo where “hands of stone” grow up. Μπαίνοντας στην πιο κακόφημη γειτονιά του Παναμα με οδηγό ένα πρώην μέλος της μαφίας (αλλιως δεν μπαινεις )συναντάω αυτό το έργο τέχνης που απεικονίζει τον εμβληματικό πυγμάχο κ παγκόσμιο πρωταθλητή Roberto Duran με το παρατσούκλι Manos de piedra -χέρια από πέτρα- και βρίσκεται στο el chorillo την γειτονιά που μεγάλωσε κ ξεκίνησε την πυγμαχία …στο τελος μάλλον επέλεξα λάθος σημείο να τραβήξω βίντεο και ακούγεται η φωνή του οδηγού μας που προσπαθώντας να με προστατέψει μου λέει don’t film …

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

Η σειρά έχει να κάνει με τη ζωή του εμπόρου ναρκωτικών Αμάδο Καρίγιο Φουέντες.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς.

View this post on Instagram

Αυτό το καλοκαίρι βρέθηκα μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας μου καταφέρνοντας μετά από πολλά δοκιμαστικά στην ισπανική κ αγγλική γλώσσα να ενταχθώ στο δυναμικό της τηλεοπτικής σειράς el Señor de los Cielos ή Lord of the skies για 15 επεισοδια, που αφορά στην ζωή του μεγαλύτερου εμπόρου ναρκωτικών από το Μεξικό ο οποίος δολοφονήθηκε στο χειρουργικό τραπέζι προσπαθώντας να αλλάξει πρόσωπο …η σειρά μπαίνει στην 7 κ τελευταία σεζόν κ μιλάμε για μια σειρά που έχει σημειώσει ρεκόρ τηλεθέασης έχει αποσπάσει αρκετά βραβεία όπως το EMMY international award για 3 συνεχόμενα χρόνια …θεωρείται μάλιστα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές όλων των εποχών στην Λατινική Αμερική κ ο πρωταγωνιστής είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος σταρ …όταν έσκασε το θέμα στην Ελλάδα στα μέσα Αυγούστου είδα το όνομα μου σε εφημερίδες που δεν ασχολούνται με gossip κτλ κ δημοσιογράφους να αναφέρουν ότι ένας Έλληνας βρέθηκε σε μια τεράστια παραγωγη του Netflix …το θεωρώ μεγάλη τιμή κ γέμισα περηφάνια σας ευχαριστώ πολύ …στην πορεία όμως είδα ότι σε κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές δυσκολεύτηκαν να το χωνέψουν κ αναφέρουν παραπληροφορώντας τον κόσμο ότι παίζω σε ένα μεξικανικό μεταγλωτισμενο σαν την Χουανα την παρθένα προσπαθώντας από την καρέκλα του σχολιασμού να μειώσουν την αξία ενός ανθρώπου που εξελίσσεται …αν συνεχίσω να πεταω πέτρες σε κάθε σκυλί που γαβγίζει δεν θα φτάσω ποτέ στον στόχο μου όποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να συνεχίσω να απαντάω …σας προτείνω σόδα για καλη χώνεψη …

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on

Το ενδεχόμενο να παίξει σε σειρά του Netflix

O Κώστας Μαρτάκης που αυτή την περίοδο που αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η Παριζιάνα» στο θέατρο Broadway αποκάλυψε το ενδεχόμενο να τον δούμε να συμμετέχει και σε ταινία του δημοφιλούς δικτύου, Netflix.

Δημοσιογράφος τον ρώτησε αν θα τον δούμε σύντομα σε κάποια παραγωγή του Netflix. «Καλομελέτα…Δεν ξέρω…. Μάλλον…» απάντησε ο τραγουδιστής και συμπλήρωσε:

«Έχουμε μιλήσει με την Αλίσια Χελμ που έχει γράψει ένα βιβλίο και υπάρχουν συζητήσεις με το Netflix, με το HBO… Υπάρχουν διάφορες προτάσεις για να συνεργαστώ σε αυτή τη δουλειά…», παραδέχτηκε ο Κώστας Μαρτάκης.