Ο Ογκιεν Βράνιας γίνεται 30 χρονών την Πέμπτη (24/10/1989). Και όπως ήδη έχει αποκαλυφθεί, αποφάσισε να το γιορτάσει. Να το κάψει για τα καλά. Με ένα πάρτι που θα μείνει στην… ιστορία αυτών που διοργανώνουν οι ποδοσφαιριστές στη χώρα μας. Ενα πάρτι με ζωντανή μουσική, μπόλικες διασημότητες από την Ελλάδα, τη Σερβία και τη Βοσνία. Αλλά και την εκρηκτική Τσέτσα να τραγουδάει για το χατίρι του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ.

Το πάρτι του Βράνιες θα διεξαχθεί σήμερα το βράδυ, λοιπόν. Σε γνωστό μαγαζί της Γλυφάδας. Και αναμένεται να αποτελέσει το talk of the town για αυτή την εβδομάδα. Καθώς οι Σέρβοι αναφέρουν ότι η μεγαλύτερη σταρ της πατρίδας της, η «Μαντόνα της Σερβίας», Τσέτσα Ραζνάτοβιτς, θα δώσει κανονικά το παρών στη γιορτή. Και θα τραγουδήσει, παίρνοντας από τον Βράνιες το ποσό των 50.000 €.

Η Τσέτσα, πέρα από τραγουδίστρια, είναι και η μεγαλύτερη εχθρός της Γέλενα Καρλέουσα. Της γυναίκας που αποδείχθηκε το καλοκαίρι ότι διατηρούσε δεσμό με τον Βράνιες, απατώντας τον σύζυγό της, επίσης ποδοσφαιριστή, Ντούσκο Τόσιτς. Μια σχέση μίσους που κρατάει χρόνια. Καθώς η Καρλέουσα δεν έπαψε ποτέ να κατηγορεί το ζεύγος Ραζνάτοβιτς για την εν ψυχρώ εκτέλεση του αγαπημένου της, Ζόραν Νταβίντοβιτς -γνωστό ως «Κάντα», εκλεκτό μέλος του οργανωμένου εγκλήματος στη Σερβία.

Για την ιστορία, η Τσέτσα ήταν η τελευταία σύζυγος του διαβόητου Ζέλικο Ραζνάτοβιτς, γνωστού ως Αρκάν. Σέρβου διοικητή της παραστρατιωτικής μονάδας στους Γιουγκοσλαβικούς πολέμους γνωστή ως οι «Τίγρεις του Αρκάν». Ενός προσώπου, ευθέως και αναμεμειγμένου με τη γενοκτονία εκατοντάδων χιλιάδων Κροατών και Βοσνίων κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, στις αρχές της δεκαετίας του 1990.  Ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε σε λόμπι ξενοδοχείου τον Ιανουάριο του 2000 στο Βελιγράδι.

Ο Βράνιες έχει καλέσει όλους τους συμπαίκτες του από την ΑΕΚ, φίλους, συγγενείς του, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι πιθανό να παραστεί. Φυσικά, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι για σήμερα ο Κωστένογλου έχει δώσει ρεπό σε όλη την ομάδα της Ενωσης και έτσι ο Βράνιες θα έχει την ευκαιρία να διοργανώσει το πάρτι του, παρουσία των συμπαικτών του.

Κλείνοντας, έχει ενδιαφέρον να σημειώσουμε ότι στο μεγάλο πάρτι του κεντρικού αμυντικού της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει το παρών και η νέα σύντροφος που του… χρεώνουν τα σερβικά ΜΜΕ. Η διάσημη Σέρβα blogger Ζοράνα Γιοβάνοβιτς, η οποία, αν και έχει αρνηθεί τη σχέση τους, βρέθηκε ξανά πρόσφατα στην Ελλάδα. Αλλά και στο γήπεδο, για λογαριασμό του παίκτη της ΑΕΚ…

Η ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΤΣΕΤΣΑ ΡΑΖΝΑΤΟΒΙΤΣ

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ @bojanpetrovic.couture ❤️, @__nikolaevna__elena ❤️, @stevansrules ❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

View this post on Instagram

Sjajan koncert , sjajna atmosfera … Priboj pobedio ❤️? @hamelbymelinaharris ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

View this post on Instagram

Najveći dar koji sam pored dece mogla da dobijem od Boga jeste sestra. Moja Lidija koja me podržava i kada nisam u pravu, štiti me i čini jakom u svim životnim trenucima. Smeh, suze, sreću, tugu i radost, ali i sve ono što život može da učini tokom svih godina, lakše sam podnosila uz nju. Umivala me je ljubavlju kada sam tužna, tera me na smeh kada nije sve baš najsjajnije. Koliko god da je bilo teško, uvek je bila najjača. Stena. Stroga. A najpre pravična. Osoba koja zna sve moje tajne i koja razume kada pogrešim, jer na kraju dana svi smo mi ljudi i dešava se da načinimo grešku. Pazi na mene kada stvari nisu onakve kakve bi trebalo da budu. Vraća me na pravi put kada mislim da su sve lađe potonule. Hvala ti što si uvek uz mene, uvek ću te voleti iz srca i moje duše…❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

View this post on Instagram

Dragi moji ocekujemo vas u @kombankdvorana 3.4.2019! @laziclaza i ja…..❤️

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

View this post on Instagram

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on