Η δημοφιλής ηθοποιός, Ταμίλα Κουλίεβα, βρέθηκε καλεσμένη σε βραδινή εκπομπή και μίλησε για τη ζωή της στην Ρωσία, την απόφασή της να βρεθεί στην Ελλάδα αλλά και για τον χωρισμό της

Η καριέρα στην Ρωσία και ο ερχομός στην Ελλάδα

«Ήρθα στην Ελλάδα ως ερωτική μετανάστρια. Είχα ξεκινήσει την καριέρα μου στη Ρωσία κάνοντας τρεις ταινίες, στις οποίες είχα πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν είχα σκοπό να φύγω από τη χώρα μου. Είχα ξεκινήσει την καριέρα μου εκεί. Μια χωρισμένη γυναίκα δεν μπορεί να δίνει συμβουλές σε άλλη γυναίκα; Δεν έχει σημασία αν είσαι παντρεμένος ή διαζευγμένος. Σημασία έχει η εμπειρία ζωής του καθενός. Νομίζω ότι έχω αρκετή εμπειρία, μόνο και μόνο αν σκεφτεί κανείς ότι κουβαλάω δυο πολιτισμούς» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της.

View this post on Instagram

A post shared by Tamilla Koulieva Official (@tamillakoulieva) on

Η ελληνική γλώσσα και τα ευτυχισμένα παιδικά της χρόνια

Όπως είπε η ίδια έχει περάσει πολύ χαρούμενα παιδικά χρόνια με πολλή αγάπη και ζεστασιά. «Όταν ήρθα στην Ελλάδα πέρασα πολύ δύσκολα γιατί δεν ήξερα την γλώσσα», εξομολογήθηκε ενώ παραδέχθηκε πως έμαθε ελληνικά βλέποντας ελληνικές ταινίες για να εκπαιδεύσει την ακοή της στη γλώσσα μας.

View this post on Instagram

A post shared by Tamilla Koulieva Official (@tamillakoulieva) on

Ο χωρισμός

Μάλιστα, η Ταμίλα Κουλίεβα μίλησε και για τον πρώην σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη, με τον οποίοι υπήρξε ζευγάρια για 30 χρόνια και ενώ έχουν πάρει διαζύγιο διατηρούν άψογες σχέσεις.

Θα ξαναπαντρευόταν;

Όταν ρωτήθηκε βέβαια για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί, εκείνη προτίμησε να μην πάρει θέση λέγοντας πως δεν γνωρίζει την απάντηση.