Μια μεγάλη αλλαγή αποφάσισε να κάνει στην εξωτερική εμφάνισή της, η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Στο παρελθόν η Ελεονώρα Μελέτη έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τις αλλαγές δοκιμάζοντας αλλαγές τόσο το χρώμα όσο και στο μήκος των μαλλιών της.

Αυτή τα φορά όμως η Ελεονώρα Μελέτη έγινε κοκκινομάλλα δια χειρός του φίλου και κουμπάρου της Πάνου Καλλίτση.

«Σήμερα ξύπνησα κ η διάθεση μου ήταν στο κόκκινο!!! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον @panoskallitsis κ του λέω: «νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Τζέσικα Ράμπιτ. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ». Κ να τι μου έκανε!!! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό… #ginger #gingerhead #redginger #newlook915 @panoskallitsis @panoskallitsissalon», έγραψε στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη ποστάροντας φωτογραφίες με το νέο της look.

Πριν από λίγες ημέρες, μάλιστα η Ελεονώρα Μελέτη, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της από το παρελθόν, όταν υπήρξε ξανά κοκκινομάλλα, γράφοντας στη λεζάντα:

«Έψαχνα στο Pinterest μαξιλαρια κ έπεσα πάνω σε αυτό. Κ ναι, έχω υπάρξει κ αυτή η κοπέλα. Με το κόκκινο μαλλί που δεν βαριόταν τις φωτογραφίσεις κ σε κάθε εξωφυλλο έβρισκε μια καλή αφορμή να «τη μπει» στο μάτι κάποιου. Κάποιου που την είχε τσαντίζει, κάποιου που την είχε αμφισβητισει, κάποιου, κάποιου, κάποιου… κ να πεις ο,τι θυμάμαι το story πίσω από κάθε φωτογράφιση? Ούτε καν… να πεις πως οι φωτογραφίες αυτές υπάρχουν κάπου μέσα στο σπίτι ή ότι κοσμούν το σαλόνι μου? Ούτε ΜΙΑ δεν έχω.

Άντε να βρεθει σε κανα συρτάρι ξεχασμένο κάποιο περιοδικό ή να έχει κρατήσει η μαμά μου κανα δυο για να χαίρεται κ αυτή για το παιδί της. Ευτυχώς υπάρχουν κ όλοι αυτοί οι «σατανάδες»της τεχνολογίας που δεν ξεχνούν κ με ένα search λειτουργούν πλέον όπως εκείνα τα άλμπουμ τα παλιακα με τη διάφανη μεβρανη ανάμεσα στα φύλλα που αγκάλιαζαν τις φωτογραφίες, όλες σε εκείνη τη sepia απόχρωση που είχαν οι φωτογραφίες του 80… κ γιατί σας τα λέω αυτά?

Γιατί είδα τη φωτογραφία αυτή, τη θυμήθηκα κ αποφάσισα να τη βάλω στο σύγχρονο άλμπουμ μου, στο προφίλ μου δηλαδή στο Instagram, πάντα με την απαραιτητη λεζάντα. κ τώρα θα συνεχίσω να αναζητώ μαξιλάρια.. καληνύχτα σας».

View this post on Instagram

Έψαχνα στο Pinterest μαξιλαρια κ έπεσα πάνω σε αυτό. Κ ναι, έχω υπάρξει κ αυτή η κοπέλα. Με το κόκκινο μαλλί που δεν βαριόταν τις φωτογραφίσεις κ σε κάθε εξωφυλλο έβρισκε μια καλή αφορμή να «τη μπει» στο μάτι κάποιου. Κάποιου που την είχε τσαντίζει, κάποιου που την είχε αμφισβητισει, κάποιου, κάποιου, κάποιου… κ να πεις ο,τι θυμάμαι το story πίσω από κάθε φωτογράφιση? Ούτε καν… να πεις πως οι φωτογραφίες αυτές υπάρχουν κάπου μέσα στο σπίτι ή ότι κοσμούν το σαλόνι μου? Ούτε ΜΙΑ δεν έχω. Άντε να βρεθει σε κανα συρτάρι ξεχασμένο κάποιο περιοδικό ή να έχει κρατήσει η μαμά μου κανα δυο για να χαίρεται κ αυτή για το παιδί της. Ευτυχώς υπάρχουν κ όλοι αυτοί οι «σατανάδες»της τεχνολογίας που δεν ξεχνούν κ με ένα search λειτουργούν πλέον όπως εκείνα τα άλμπουμ τα παλιακα με τη διάφανη μεβρανη ανάμεσα στα φύλλα που αγκάλιαζαν τις φωτογραφίες, όλες σε εκείνη τη sepia απόχρωση που είχαν οι φωτογραφίες του 80… κ γιατί σας τα λέω αυτά? Γιατί είδα τη φωτογραφία αυτή, τη θυμήθηκα κ αποφάσισα να τη βάλω στο σύγχρονο άλμπουμ μου, στο προφίλ μου δηλαδή στο Instagram, πάντα με την απαραιτητη λεζάντα. κ τώρα θα συνεχίσω να αναζητώ μαξιλάρια.. καληνύχτα σας. #photos #redhead #closeup #vintage #tvhostess

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on