Εξαιρετικά συγκινημένος ήταν ο πρίγκιπας Χάρι σε ομιλία που εκφώνησε στην εκδήλωση απονομής βραβείων του ιδρύματος WellChild που φροντίζει παιδιά με προβλήματα υγείας.

Όταν έφτασε η στιγμή να αναφερθεί στην εγκυμοσύνη της γυναίκας του, την οποία, όπως είπε, γνώριζαν με την Μέγκαν Μαρκλ στην περσινή εκδήλωση, ο Χάρι δεν άντεξε. Σταμάτησε για μερικά δευτερόλεπτα την ομιλία του και χρειάστηκε η παρέμβαση της παρουσιάστριας της βραδιάς για να συνεχίσει.

«Τα παιδιά αυτά αποτελούν έμπνευση»

«Τα παιδιά αυτά δεν σταματούν να αποτελούν έμπνευση για μένα – αλλά η φετινή χρονιά έχει μια άλλη επίδραση πάνω μου γιατί τώρα είμαι πατέρας. Όταν πέρσι εγώ και η γυναίκα μου παρευρεθήκαμε στην εκδήλωση, γνωρίζαμε ότι περιμέναμε παιδί. Κανείς άλλος δεν το γνώριζε» είπε ο πρίγκιπας Χάρι πριν να σταματήσει την ομιλία του.

Αφού βρήκε την αυτοκυριαρχία του ο Χάρι, συνέχισε: Θυμάμαι ότι έσφιξα το χέρι της Μέγκαν τόσο σφιχτά και οι δύο μας σκεφτήκαμε πώς θα ήταν να γίνουμε γονείς μια ημέρα και -πόσο περισσότερο- πώς θα ήταν να προστατεύουμε και να βοηθάμε το παιδί μας αν είχε γεννηθεί με κάποια άμεση ανάγκη ή αν ασθενούσε κάποια στιγμή».

Το ίδρυμα WellChild βοηθά παιδιά που υποφέρουν από σοβαρές ασθένειες να επιστρέψουν στις οικογένειές τους.