Για το πώς τα χρήματα που κέρδισε από ένα τυχερό δελτίο του άλλαξαν εντελώς την ζωή αποκάλυψε ένας Βρετανός εκατομμυριούχος στο BBC, ο οποίος κέρδισε μέσα σε μία νύχτα 121  εκατομμύρια ευρώ.

Ηταν Μάιος του 2014 όταν ο  Νιλ Τρότερ κέρδισε στην λοταρία Eurormillions  περίπου 108 εκατ λίρες Αγγλίας, δηλαδή περίπου 122 εκατ. ευρώ.

Από τότε η ζωή του άλλαξε ολοκληρωτικά, ενώ ο ίδιος χρειάστηκε 5 χρόνια για να βάλει τη ζωή του σε μία τάξη.

Τι έκανε με τα εκατομμύρια

«Ηταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ στο να έχω τόσα πολλά λεφτά», τόνισε ο Τρότερ, τονίζοντας πως το πρώτο που έκανε με τα λεφτά ήταν να αγοράσει μία τεράστια έκταση γης, που να περιλαμβάνει μέχρι και λίμνη και εκεί να χτίσει την βίλα των ονείρων του.

Ωστόσο το πιο μεγάλο του πρόβλημα ήταν οτι δεν μπορούσε να συνηθίσει το γεγονός οτι δεν χρειαζόταν να δουλέψει πια.

Τα προβλήματα

«Ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ. Πολύ σύντομα ανακάλυψα πως το να κάθομαι στο σπίτι και να βλέπει τηλεόραση όλη μέρα θα ήταν βαρετό. Έτσι αγόρασα ένα σπίτι που ήθελε πολλή δουλειά. Και μάλλον μεγαλύτερο απ′ ό,τι σκόπευα να αγοράσω».

Επίσης, όπως είπε, μετά την απόκτηση όλων αυτών των εκατομμυρίων πήρε και έναν σκύλο, τη Μίλι, που σήμερα πηγαίνει πολλές βόλτες αφού ο ίδιος και τα μέλη της οικογένειάς του δεν χρειάζεται πλέον να εργάζονται και έχουν ελεύθερο χρόνο.

Ακόμη ένα πρόβλημά του ήταν πως μετά από ένα σημείο, ο Βρετανός αδυνατούσε να κρύψει το μεγάλο του μυστικό.

Ποιούς βοήθησε

Όπως ανέφερε ήταν αδύνατον να κρύψει από οποιονδήποτε το γεγονός ότι ήταν εκατομμυριούχος, καθώς η ζωή του άλλαξε δραματικά μέσα σε λίγο καιρό.

Τέλος σε ερώτηση σχετικά με το ποιους βοήθησε με τα τόσα εκατομμύρια, που πήρε, ο Βρετανός τόνισε πως τον πρώτο καιρό απέφυγε να λάβει τέτοιου είδους αποφάσεις.

«Περίμενα αρκετό καιρό. Τελικά αποφάσισα πως θα βοηθούσα την αδερφή μου γιατί τα έφερνε δύσκολα βόλτα. Έτσι της αγόρασα ένα σπίτι. Βοηθήσαμε κάποιους ανθρώπους. Κάναμε αρκετά χωρίς να θέλουμε να δοθεί δημοσιότητα».