Ο Παναθηναϊκός έχασε το παιχνίδι από την Ξάνθη στη Λεωφόρο. Αλλά για να συμβεί αυτό, είδαμε μπροστά στα μάτια μας ένα πρωτοφανές σκάνδαλο. Μια καραμπινάτη αλλοίωση αποτελέσματος.

Μια φάση που δείχνει ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης της Ριζούπολης, απλά ήθελαν να δώσουν τη νίκη στην ακριτική ομάδα. Με κάθε τρόπο. Και το έκαναν. Με τον πιο ξεδιάντροπο. Με ένα γκολ που προκύπτει από ξεκάθαρη φάση οφσάιτ. Ενα σκανδαλώδες γκολ, από εκείνα που σπάνια μπορεί να δει κάποιος σε αναμετρήσεις όπου χρησιμοποιείται το VAR.

Ολα συνέβησαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Στάρτζεον βγήκε στην επίθεση από αριστερά, πάσαρε στον Φοσέ και αυτός νίκησε τον Διούδη με ωραίο πλασέ. Αμέσως ο πρώτος βοηθός σήκωσε τη σημαία του και υπέδειξε τον πρώτο σε θέση οφσάιντ.

Ο Κομίνης ζήτησε τη συνδρομή του VAR, ως είθισται σε τόσο οριακές φάσεις. Ο διαιτητής VAR, Μανώλης Σκουλάς, είδε τη φάση και έκρινε ότι ο Στάρτζεον καλυπτόταν από παίκτη του Παναθηναϊκού. Με τον Κομίνη να μην πηγαίνει καν να δει τη φάση και να υποδεικνύει σέντρα, κατακυρώνοντας το νικητήριο γκολ της Ξάνθης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ