Πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ο Αρης. Οι Κίτρινοι το απόγευμα του Σαββάτου ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι με τους Ερυθρόλευκους, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1 και μετά το τέλος της προπόνησης ο Απόστολος Τερζής ανακοίνωσε την αποστολή για την σπουδαία αναμέτρηση.

Σε αυτή δεν βρίσκεται ο τραυματίας Κουέστα, αλλά συμπεριελήφθη κανονικά ο Σάσα. Ο Βραζιλιάνος εξέτισε την ποινή του στο ματς με την ΑΕΛ και επιστρέφει στην 20άδα του Αρη, ενώ στην αποστολή είναι και ο Μαντσίνι, ο οποίος επιστρέφει μετά από απουσία δύο αγώνων.

Αναλυτικά η αποστολή: Ehmann, Τσιλιγγίρης, Fran Velez, Hugo Souza, Rose, Sundgren, Korhut, Larsson, Matilla, Diguiny, Bruno Gama, Mancini, Nico Martinez, Lucas Sasha, Abou Ba, Tonso, Duarte, Ideye, Δεληζήσης και Φετφατζίδης.

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημέρωσε τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα διατίθενται αύριο, Κυριακή, από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00 και από τις 15:00 και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.