Προετοιμασίες από νωρίς ξεκίνησε η Κύπρος για την Eurovision 2020, καθώς η χώρα για ακόμη μία φορά έχει υψηλές βλέψεις για τον μουσικό διαγωνισμό, που θα φιλοξενηθεί στην 65η διοργάνωσή του τον ερχόμενο Μάϊο, στο Ρότερνταμ.

Σύμφωνα με την κυπριακή εκπομπή, «Με αγάπη Χριστιάνα» και τον δημοσιογράφο, Χάρη Παπαθεοχάρους, μετά από την Ελένη Φουρέιρα και την Τάμτα, η Κύπρος σκέφτεται να προχωρήσει στην εκπροσώπηση με έναν άνδρα καλλιτέχνη.

Τα επικρατέστερα ονόματα

Ετσι λοιπόν τα  δύο επικρατέστερα ονόματα για την Eurovision 2020 που θα γίνει στην Ρότερνταμ της Ολλανδίας, είναι ο Ίαν Στρατής, φετινός νικητής του YFSF και ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής είπε συγκεκριμένα: «Όπως μου μετέφεραν, τα επόμενα πέντε χρόνια θα πηγαίνουμε στην Eurovision με καλλιτέχνες από την Ελλάδα».

Δείτε το βίντεο:

Υπενθυμίζεται ότι είναι η πέμπτη φορά που η Ολλανδία, με πληθυσμό 17 εκατομμυρίων κατοίκων, θα φιλοξενήσει τον μουσικό διαγωνισμό. Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν στις 12 και 14 Μαΐου και ο τελικός στις 16 Μαΐου στο Ahoy Arena του Ρότερνταμ.