Ο προϋπολογισμός του σπιτιού σας μπορεί να πληγεί από έκτακτα έξοδα, «τρύπες» που δυσκολεύεστε να κλείσετε και τις εκπλήξεις που μπορεί να κρύβει ο φάκελος με τους λογαριασμούς. Μόνη λύση να σταθεροποιήσετε όσο περισσότερο γίνεται τα πάγια έξοδα του σπιτιού σας.

Τα Genius πακέτα Ηλεκτρικού Ρεύματος της Protergia ήρθαν για να σας βοηθήσουν να φτιάξετε τον μηνιαίο προϋπολογισμό του σπιτιού σας.Πρόκειται για 3 σταθερά πακέτα ενέργειας, από τα οποία μπορεί να διαλέξει ο καταναλωτής αυτό που ταιριάζει στις δικές του οικιακές ανάγκες. Με αυτόν τον τρόπο θα ξέρετε ακριβώς τι πληρώνετε κάθε μήνα στον λογαριασμό ενέργειας.

Πιο συγκεκριμένα τα σταθερά πακέτα Genius 1,2,3 προσφέρουν:

- Σταθερή χρέωση ηλεκτρικού ρεύματος κάθε μήνα
- Χωρίς κρυφές χρεώσεις
- Ο έλεγχος της κατανάλωσης γίνεται μέσω του myprotergia app
- Δίνεται η δυνατότητα μεταφοράς της ηλεκτρικής ενέργειας που δεν καταναλώθηκε, στον επόμενο χρόνο με την υπηρεσία Save4Later (η οποία είναι δωρεάν). Έτσι καμία kWh δεν πάει χαμένη.
- Περιλαμβάνεται έκπτωση 10% επί των χρεώσεων προμήθειας για εμπρόθεσμες πληρωμές λογαριασμών
- Χρέωση βασικού εκπτωτικού τιμολογίου, μετά την κατανάλωση της αναφερόμενης ποσότητας
- Χωρίς εγγύηση με την εξόφληση μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού
- Ο έλεγχος του Genius πακέτου γίνεται μέσα από τον εκκαθαριστικό λογαριασμό με διάγραμμα

Ποιο είναι το ιδανικό πακέτο Genius;

Οι ενεργειακές ανάγκες του κάθε νοικοκυριού είναι αυτές που καθορίζουν και ποιο ενεργειακό πακέτο ταιριάζει στον καθένα.

  • Πακέτο Genius 1

Απευθύνεται σε νοικοκυριά με μικρομεσαίες ενεργειακές ανάγκες (έως και 3.000 kWh/έτος), με μηνιαίο κόστος 26€

  • Πακέτο Genius 2

Το 2ο πακέτο Genius είναι για νοικοκυριά με μεσαίες ενεργειακές ανάγκες (έως και 4.500kWh/έτος) με κόστος 35€ τον μήνα

  • Πακέτο Genius 3

Το Genius 3 αφορά στα νοικοκυριά με υψηλές ενεργειακές ανάγκες (μέχρι και 6.500kWh/έτος) με κόστος 49€ τον μήνα

Αυτός ο διαχωρισμός, η σταθερότητα και ο έλεγχος της κατανάλωσης είναι τα στοιχεία είναι που θα σας πείσουν να δοκιμάσετε το Genius πακέτο που ταιριάζει στο σπίτι σας. Πείτε όχι στις επιπλέον kWh, τις οποίες δεν θα χρησιμοποιήσετε ποτέ. Αξιοποιήστε την υπηρεσία Save4Later για να μην υπερβαίνετε το πάγιο του λογαριασμού σας και το myprotergia app για να ελέγχετε τι έχετε καταναλώσει.

Αν θέλετε κι εσείς να δείτε τι τύπος Genius είστε, μπορείτε να κάνετε το τεστ εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα σταθερά πακέτα Genius μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της Protergia εδώ.