Ο γνωστός ηθοποιός Σωκράτης Αλαφούζος έχει βυθιστεί σε βαρύ πένθος, λόγω μιας σημαντικής οικογενειακής απώλειας.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσα από ένα συγκινητικό και μακροσκελές κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο αγαπημένος του αδελφός έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Ξέρω ότι ο γίγαντας ερχόταν συχνά και πάλευες μαζί του και ίσως ο αγώνας να ήταν άνισος και να φαίνεται τώρα ότι νίκησε», έγραψε μεταξύ άλλων ο Σωκράτης Αλαφούζος, στην συγκινητική ανάρτηση για τον αγαπημένο του αδελφό.

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση που έκανε ο Σωκράτης Αλαφούζος στο Facebook:

«Ο αδελφός μου ο Γιώργος, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και περηφάνια. Η ζωή το έφερε να μην μεγαλώσουμε μαζί, μια και είχαμε διαφορετικές μητέρες. Ευχήθηκα πολλές φορές στην ζωή μου να είμαστε όλοι μαζί, να μπορούσαμε να είχαμε μια όμορφη μεγάλη οικογένεια, μέσα σε ένα σπίτι γεμάτο χαρούμενες φωνές, ευτυχία και αγάπη. Αυτό ίσως να απάλυνε κάπως και τον δικό μου πόνο….

Η διαδρομή της ζωής του δεν ήταν εύκολη και πάλεψε ενάντια στον πόνο, την έλλειψη αγάπης, την αδικία, την εγκατάλειψη που βίωσε στα παιδικά του χρόνια. Αυτά έγιναν ένας γίγαντας και πολλές φορές ο αγώνας ήταν άνισος. Κατάφερε να χτίσει μια όμορφη οικογένεια με μια υπέροχη σύντροφο δίπλα του και να κάνουν μια υπέροχη κόρη που έφερε στον κόσμο δυο υπέροχα εγγόνια.

Αδελφέ μου, αυτό ήθελε δύναμη, θάρρος και αγάπη για να το καταφέρεις. Και το κατάφερες! Γιατί τα είχες όλα αυτά σε αφθονία μέσα σου.

Ξέρω ότι ο γίγαντας ερχόταν συχνά και πάλευες μαζί του και ίσως ο αγώνας να ήταν άνισος και να φαίνεται τώρα ότι νίκησε.

Αλλά αγαπημένε μου αδερφέ, Γιώργο μου… Αν ο Παράδεισος είναι εκεί, θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του για σένα. Δεν σκέφτομαι κανέναν πιο άξιο από σένα να πάρει δίκαια την θέση του εκεί.

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο που το επόμενο πρωί αυτό το κοράκι ήρθε όταν βγήκα στον κήπο, χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά και άρχισε να βγάζει δυνατές κραυγές. Ένα σύμβολο των ψυχών που έφυγαν… Ίσως ήθελες να μου πεις κάτι, να με αποχαιρετήσεις…. Έβγαλα μια φωτογραφία σαν ανάγκη για να θυμάμαι την στιγμή. Μου έστειλες φως, γιατί είσαι φως και ανήκεις στο φως…

Μέχρι να ξαναβρεθούμε αδελφέ μου θα ζεις πάντα μέσα στην καρδιά μου».

Ο αδελφός μου ο Γιώργος, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, μια αγνή ψυχή, γεμάτη καλοσύνη και περηφάνια. Η ζωή το έφερε να…

Δημοσιεύτηκε από Socrates Alafouzos στις Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Την Τετάρτη (2/10) ο Σωκράτης Αλαφούζος, με αφορμή τα γενέθλιά του, έστειλε το δικό του μήνυμα ελπίδας για αυτές τις δύσκολες ώρες που περνά, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς του φίλους, γράφοντας χαρακτηριστικά:

Και η ζωή συνεχίζεται…

Με ευγνωμοσύνη, αγάπη, δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα, φαντασία, τόλμη, θέληση, δύναμη, εκφραστικότητα, ικανότητα, αντίληψη, όραμα, ομορφιά, ευγένεια, επιμονή, ευθύνη, επικοινωνία, αλλαγή, αφθονία . . .

Σας ευχαριστώ όλους για τις όμορφες ευχές σε αυτά τα ξεχωριστά γενέθλια!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Και η ζωή συνεχίζεται… Με ευγνωμοσύνη, αγάπη, δημιουργικότητα, αποφασιστικότητα, φαντασία, τόλμη, θέληση, δύναμη,…

Δημοσιεύτηκε από Socrates Alafouzos στις Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου 2019