Σήμερα, η αγορά των σκούτερ ενισχύεται ολοένα και περισσότερο από μοντέλα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των αγοραστών. Από τις πιο πρόσφατες αφίξεις είναι τρία μοντέλα της Gemini-Motors που ήδη κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.

Το πρώτο, είναι το Scrambler 250. Έχει ποιοτικά χαρακτηριστικά, κινείται από τετράχρονο V-2 κινητήρα και η τιμή του ορίζεται από την ελληνική αντιπροσωπεία στα 3.785€. Μάλιστα είναι ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλιστικά, με στάνταρ δικάναλο ABS, Ψηφιακό πάνελ οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο, Φώτα ημέρας (DRL) κ.α.

Ακόμη πιο προσιτή λύση είναι αυτή του Veracruz 125, που σύμφωνα με την φίρμα έχει σχεδίαση που παντρεύει την μοντέρνα και την κλασική φόρμα, έχει τροχούς 12 ιντσών με δισκόφρενα μπροστά/πίσω και χώρο κάτω από το κάθισμα όπου άνετα χωράει ένα κράνος και μικροαντικείμενα. Η τιμή του είναι στα 1.665 ευρώ με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό – όπως Ψηφιακό πάνελ οργάνων με αναλογικό στροφόμετρο , Θύρα USB κ.α.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το Flash 125, μια μικρή πρόταση για …μεγάλες μετακινήσεις στην πόλης. Είναι ένα καθαρόαιμο σκούτερ πόλης, με ένα από τα πιο σημαντικά του ατού ότι, ο χώρος κάτω από τη σέλα, φιλοξενεί ένα full face κράνος.

Διαθέτει τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα Εuro4 απόδοσης 9.65 ίππων με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS με δισκόφρενα και στους δύο τροχούς. Η τιμή του είναι στα 1.795€.