Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας στον αγώνα με τον Αντριάν Μαναρίνο, για τον δεύτερο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στο Ζουχάι της Κίνας και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.

Ο Ελληνας τενίστας μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε το πρώτο σετ με 6-3, αλλά στη συνέχεια τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τον 20χρονο πρωταθλητή.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο συμπατριώτης μας ένιωσε μια ζαλάδα και μόλις έκατσε στη θέση του, ζήτησε ιατρικό τάιμ άουτ, με τους γιατρούς του τουρνουά να μπαίνουν στο κορτ και να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Μετά το τέλος του δεύτερου σετ, το οποίο κατέκτησε ο Γάλλος, ο Ελληνας τενίστας ζήτησε και πάλι τη συμβουλή του γιατρού και αποφασίστηκε πως το καλύτερο θα ήταν να αποσυρθεί από τον αγώνα. Η κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, πάντως, δεν εμπνέει καμία ανησυχία και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγες ημέρες ξεκούρασης. Σύντομα θα είναι και πάλι στα κορτ, έτοιμος για νέες επιτυχίες.

Τα συμπτώματα που παρουσίασε ο «Τσιτσιφάστ», άλλωστε, είναι τα κλασσικά συμπτώματα ασθένειας, όπως πυρετός και βήχας και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ο Ελληνας τενίστας θα ξεκουραστεί και θα είναι έτοιμος για το China Open, που θα διεξαχθεί στο Πεκίνο.