Σάλο προκάλεσε η χειρονομία του Τζαν Γιαμάν, του Τούρκου «Φτερωτού Θεού» που επισκέφτηκε την χώρα μας και προκάλεσε χαμό στις θαυμάστριές του.

Συγκεκριμένα ο Τούρκος ζεν πρεμιέ επισκέφτηκε την Ακρόπολη κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Ελλάδα για να θαυμάσει τον Παρθενώνα.

Ωστόσο μία κίνησή του ερμηνεύτηκε αρνητικά από αρκετούς χρήστες του διαδικτύου, καθώς ο Τζαν Γιαμάν φαινόταν να υψώνει το μεσαίο του δάχτυλο, την ώρα που πίσω του ανέμιζε η ελληνική σημαία.

Η απάντηση του μετά τον σάλο

Μετά τον σάλο στα social media, ο «Φτερωτός Θεός» θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση λέγοντας στην «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά  πως δεν είχε καμία πρόθεση να προσβάλει την ελληνική σημαία και πως είναι τρελός όποιος νομίζει κάτι τέτοιο.

Πολλοί θέλησαν να τον πιστέψουν ενώ άλλοι συνέχισαν να διαμαρτύρονται, ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος ηθοποιός έχει «κόλλημα» με την συγκεκριμένη κίνηση.

Η κίνηση που έγινε… συνήθεια

Κι αυτό γιατί ο ρόλος του στη σειρά «Φτερωτός Θεός», όπου υποδύεται τον Τζαν, τον ιδιοκτήτη μίας διαφημιστικής εταιρίας που σαγηνεύεται από μία εργαζόμενη και την ερωτεύεται παράφορα,  έχει κάποιες κλισέ κινήσεις που ο ηθοποιός πρέπει να κάνει συνεχώς.

Ο τρόπος με τον οποίο ο Τζαν Γιαμάν κρατά συνεχώς τα γυαλιά του στο σίριαλ, όπως και το τηλέφωνο, αλλά και το γούρι του –δύο σπάνιες πέτρες- είναι μέρος του ρόλου του και φυσικά μέρος του γοητευτικού προφίλ που βγάζει προς τα έξω.

View this post on Instagram

OMG ?? demetin bakışı bir yana o yüzük, gerçekten evlenme teklifi var gibi bence o meşhur kayalıklarda teklif etti yaaa muhteşem değil mi ? @1demetozdemir @canyaman @erkenci.kus @cagribayrak @goldfilmyapim @oznurserceler @birandtunca @tugce_kumral @svcnysr @celikanil @aliyagciii @sibelsismn @chnercn @tasciceren @somersahmet @ozlemtokaslan @feryguler @beratyenilmez1905 @kimyagokce @tolgabyrkli @aysegulaldinc #sevcanyaşar #erkencikus #erkencikusset #erkencikusdizi #erkencikuş #erkencikuşdizi #erkencikuşset #startv #demetözdemir #öznurserçeler #tuğçekumral #anılçelik #anilcelik #aliyağcı #sibelşişman #cerentaşcı #ahmetsomers #özlemtokaslan #beratyenilmez #gökçekimya #sanem #sanemaydın #candivit #albatros #goldfilm #demetozdemir #canyaman #oznurserceler #canem

A post shared by ERKENCİ KUŞ ?CANEM-CANDEM ?? (@erkenckusfan) on

Ο Τούρκος ηθοποιός λοιπόν με ρίζες από τα Σκόπια και την Αλβανία επιχείρησε να διορθώσει τα γυαλιά του πάρα πολλές φορές κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Ακρόπολη, ωστόσο μία φορά ήταν αρκετή για να προκαλέσει πανικό.

Πάντως απόδειξη πως τίποτα δεν ήταν εσκεμμένο είναι το γεγονός πως ο Τζαν Γιαμάν διορθώνει τα γυαλιά του ακριβώς με τον ίδιο τρόπο και στο τουρκικό σίριαλ.