Ποιος δεν έχει δει και δεν έχει χαμογελάσει με την κωμωδία των Αλίκη Βουγιουκλάκη – Δημήτρη Παπαμιχαήλ «Η νεράιδα και το παλικάρι» που γύρισε το 1969 ο Ντίνος Δημόπουλος, σε σενάριο Λάκη Μιχαηλίδη.

Κάποιες από τις πιο γνωστές σκηνές της μουσικής κωμωδίας, που εμπνέεται από την έριδα των Φουρτουνάκηδων και των Βροντάκηδων, οι οποίες αφορούν στο νανούρισμα της Κατερινιώς στο μπαλκόνι, τη μυστική συνάντηση του ζευγαριού, αλλά και την απαγωγή της από τον Μανούσο, όταν την είχε φυλακίσει ο πατέρας της για να την τιμωρήσει που αγάπησε τον… εχθρό, γυρίστηκαν σε ένα σπίτι στον κόλπο του Μιράμπελου στον Άγιο Νικόλαο, το οποίο φαίνεται πως θα αποκτήσει μια νέα ζωή.

Το θρυλικό σπίτι της νεράιδας της αγαπημένης ταινίας του παλιού ελληνικού κινηματογράφου θα γίνει πολυτελής κατοικία, μέρος της επένδυσης-μαμούθ που ετοιμάζει στην Κρήτη ο Ρώσος κροίσος του real estate Βιτάλι Μπορίσοφ.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να αγόρασε μία έκταση 1.000 στρεμμάτων, στην οποία σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, πρόκειται να χτίσει 350 πολυτελείς κατοικίες και τρία ξενοδοχεία, με εμπορικά μαγαζιά, αθλητικές εγκαταστάσεις, εστιατόρια, θεματικά πάρκα και κέντρα ευεξίας. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί μαρίνα 65 θέσεων, με τη συνολική επένδυση να ξεπερνά τα 600 εκατομμύρια ευρώ.

«Το συγκεκριμένο έργο είναι αναγνωρισμένο από τις ελληνικές Αρχές ως η μεγαλύτερη ξένη στρατηγική επένδυση» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της ρωσικής πρεσβείας, Βασίλι Γκαβρίλοφ.

Ο Ρώσος επιχειρηματίας έχει ήδη κατασκευάσει στην περιοχή ένα συγκρότημα πολυτελών κατοικιών προς πώληση, ενώ μέσα στο 2020 έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες εργασίες.

Δείτε κάποιες σκηνές και τις καλύτερες ατάκες της μουσικής κωμωδίας.