Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Άρη. Ο Άμπελ Φερέιρα είδε άπαντες να προπονούνται κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Ομάρ Ελ Καντουρί και ανακοίνωσε στη συνέχεια την αποστολή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Τούμπα για την αναμέτρηση της Κυριακής (22.09) κόντρα στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια νίκη ψυχολογίας και χαρακτήρα κόντρα στον Ατρόμητο και θέλει να… επενδύσει πάνω της προκειμένου να συνεχίσει δίχως απώλειες βαθμών στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Βιεϊρίνια , δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα τραυματισμού, αφού κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι κανονικά στη διάθεσή του. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Κρέσπο , Ίνγκασον , Γιαννούλης, Μίσιτς , Εσίτι , Ντόουγκλας Αουγκούστο , Ελ Καντουρί , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Στοχ , Σφιντέρσκι , Άκπομ.»