Ανείπωτη τραγωδία συνέβη στην Ουκρανία με 8χρονο αγοράκι να «πηδά» στο κενό από τον ένατο όροφο γιατί δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την κακοποίηση που βίωνε από τους ίδιους τους γονείς του.

Το όνομά του ήταν Άντον και ήταν μόλις οκτώ χρονών. Ωστόσο τα όσα φριχτά ζούσε εξαιτίας των γονιών του κάθε ημέρα, το ώθησαν να δώσει τέλος στην ζωή του και να πηδήξει από τον ένατο όροφο του σπιτιού του.

Το χρονικό της τραγωδίας

Στις 23 Αυγούστου, σύμφωνα με την DailyMail, το 8χρονο αγοράκι γύρισε μετά το σχολείο στο σπίτι του και όσα ακολούθησαν, έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, πριν το μοιραίο συμβάν, άκουσαν τους γονείς του Άντον να του φωνάζουν και να τον χτυπούν επειδή είχε σκίσει τα ρούχα του.

Ξαφνικά επικράτησε σιγή και το μόνο που ακούστηκε ήταν ο ήχος από βήματα. Μετά από κάμποσα δευτερόλεπτα, ένας μεγάλος γδούπος ακούστηκε και η γειτόνισσα κοιτώντας από το παράθυρό της, συνειδητοποίησε ότι ήταν το παιδί που έπεσε από μεγάλο ύψος.

«Κοίταξα από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το άψυχο κορμάκι του παιδιού. Κάλεσα αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία», δήλωσε. Ο 8χρονος Άντον πέθανε ακαριαία.

Οι αρχές διενεργούν έρευνες εναντίον των γονιών για κακοποίηση και παραμέληση ανηλίκου.

Η ομολογία των… γονιών

Τόσο η μητέρα όσο και ο πατέρας του αδικοχαμένου Άντον ομολόγησαν ότι χτύπησαν εκείνη την ημέρα τον 8χρονο και πως εκείνος αυτοκτόνησε μετά. Ομολόγησαν, μάλιστα, ότι τον χτυπούσαν καθημερινά.

Ωστόσο, μετά την ομολογία τους δεν συνελήφθησαν και αφού ξενοίκιασαν το διαμέρισμά τους, εγκατέλειψαν την πόλη και τώρα αναζητούνται. Οι γονείς αντιμετωπίζουν πενταετή φυλάκιση.

Τι αποκάλυψε ο διευθυντής του σχολείου

Ο διευθυντής του σχολείου, μιλώντας για τον 8χρονο Άντον, περιέγραψε ένα παραμελημένο από τους γονείς του παιδί.

Μάλιστα, τόνισε πως οι γονείς του δεν έκαναν τίποτα άλλο πέρα από το να τον χτυπούν καθημερινά. Η ψυχολόγος του σχολείου, που παρακολουθούσε το παιδί δήλωσε σοκαρισμένη ότι «δεν το περίμενε».