Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ τη Νάπολι (17/09, 22:00), με την μάχη των δύο ομάδων να έχει ενδιαφέρον και για εξωαγωνιστικούς λόγους.

Τα αποδυτήρια της Νάπολι βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση, με τις εργασίες που γίνονται εδώ και καιρό να μην έχουν ολοκληρωθεί. Αυτό προκάλεσε το ξέσπασμα του Κάρλο Αντσελότι έναντι των αρμοδίων, με το θέμα να παίρνει έκταση.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το ζήτημα, στη συνέντευξη τύπου για το ματς με τη Νιουκάστλ, με τον Γερμανό να απαντά ότι έχει ενημερωθεί, αλλά ελπίζει τουλάχιστον να μπορούν να κάνουν ντους στα απδουτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Άκουσα διάφορα πράγματα, είδα τις φωτογραφίες, αλλά δεν έχω δει το live streaming. Δεν ξέρω, μακάρι οι φωτογραφίες να είναι από τον περασμένο Μάιο.

Είμαι αισιόδοξος, έχω εμπιστοσύνη στην UEFA και ελπίζω να διευθετηθούν τα πράγματα ώστε να έχουμε ένα ντους και ένα μέρος για να αλλάξουμε.

Από τη στιγμή που υπάρχει ο αγωνιστικός χώρος, τα υπόλοιπα θα πάνε καλά, θα είμαστε σε θέση να παίξουμε. Από κάποιες φωτογραφίες που είδαμε, δεν μου φαίνονταν καλά τα πράγματα.

Δεν ξέρω αν δημιουργούμε ένα ζήτημα μεγαλύτερο από αυτό που πραγματικά είναι, εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πάμε στην Νάπολη και να αποδεχτούμε την κατάσταση που θα βρούμε, έχοντας στο μυαλό μας να παίξουμε ποδόσφαιρο».