Μετά από μια πενταετία στη Ρώμη, ο Κωστάς Μανωλάς αποφάσισε να αποχαιρετήσει την ιταλική πρωτεύουσα και να μεταφερθεί λίγο πιο… νότια για χάρη της Νάπολι.

Οι «παρτενοπέι» κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τον Έλληνα αμυντικό το περασμένο καλοκαίρι για την έναρξη της συνεργασίας του, με τον 28χρονο να βάζει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο και να γυρίζει μια νέα σελίδα στην καριέρα του.

Φυσικά, σημαντικός παράγοντας για την απόφαση του έμπειρου στόπερ ήταν και οι οικονομικές απολαβές που του πρόσφεραν οι Ναπολιτάνοι, οι οποίες είναι διόλου ευκαταφρόνητες. Μάλιστα, χάρη στο νέο του συμβόλαιο με τη Νάπολι, ο Μανωλάς βρίσκεται στους 25 πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Ιταλία!

Σύμφωνα με τα στοιχεία της εφημερίδας «Gazzetta Dello Sport», οι ετήσιες αποδοχές του ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ τον κατατάσσουν στην 23η θέση της σχετικής λίστας, μαζί με τους Μέρτενς (Νάπολι), Μπερναρντέσκι, Ντανίλο (Γιουβέντους) και Ριμπερί (Φιορεντίνα).

Αξίζει να σημειωθεί πως το συνολικό κόστος των μισθών στην Serie A αγγίζει το 1,338 δισ. ευρώ, ενώ αν συνυπολογίσουμε και τους μισθούς των προπονητών ξεπερνά το 1,5 δισ ευρώ!