Μπορεί οι καταιγιστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας, που ενέσκηψε για τα καλά για τους πολλούς τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτέμβρη, λίγο πριν από την Πανσέληνο της 14ης  στους Ιχθύς, να ζόρισαν ήδη κάποιους αρκετά.

Ωστόσο, το πρώτο ολόγιομο φεγγάρι του φθινοπώρου, που πραγματοποιείται δίπλα στον κυρίαρχο πλανήτη του πιο ονειροπόλου και φευγάτου του ζωδιακού κύκλου, Ποσειδώνα, δεν φέρνει μόνο απρόοπτα και εξιδανικεύσεις που μπορεί να μας αποπροσανατολίσουν και να προκαλέσουν σύγχυση, απατηλές προσδοκίες, κι απογοήτευση, παράλληλα ανοίγει ορίζοντες, αναγγενά ελπίδες και όνειρα, δίνει έμπνευση και εγκαινιάζει μία περίοδο ιδανική για αλλαγές και αναγέννηση, μέσα από έντονες προσωπικές αλληλεπιδράσεις και ξανακοίταγμα σχέσεων μας δοκίμασαν και μπορεί να βελτιωθούν.

Η ζωή είναι πολύχρωμη, είναι στιγμές με ανθρώπους που αγαπάς, τραγούδια, γέλια γύρω από ένα τραπέζι και ότι άλλο σου γεμίζει την καρδιά και την ψυχή. Δεν έχουμε παρά να τη σχεδιάσουμε με τα χρώματα της αρεσκείας μας, αφήνοντας πίσω μιζέρια, μικροψυχία, γκρίνια, παράπονα, ενοχές και κυρίως ανθρώπους που επιμένουν να μας ταλαιπωρούν και να προχωρήσουμε προς τα μπροστά.

Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, ενόψει και της νέας σελήνης στον Ζυγό στις 28 τρέχοντος, που επιζητά την αρμονία και την ισορροπία, για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι, ενώ οι μεταβλητοί Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες μπορούν να είναι επίσης στους ωφελημένους εάν δεν αφήσουν τον εαυτό τους να παρασυρθεί.

Μπερδέματα κι αμφιβολίες

Αν κι όλα αυτά μοιάζουν ανέφικτα σήμερα Τρίτη καθώς η αστρική συγκυρία -αντίθεση Ήλιου στην Παρθένο με Ποσειδώνα στους Ιχθύς-, προκαλεί μπερδέματα, αμφιβολίες και ερωτηματικά για κινήσεις, πρόσωπα και καταστάσεις, διατηρήστε την ψυχραιμία σας.

Κυρίως Παρθένοι, Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες μην τρέφετε υψηλές προσδοκίες στις επαφές σας με πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά γιατί πιθανά θα διαψευστείτε.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι έχετε τρο νου σας γιατί ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι κάποιοι σας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες σε οικονομικά κι ερωτικά.