Στην εκπομπή One Line μίλησε ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Χρήστος Θεοδωρόπουλος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και μερικά από τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Για τα Εξάρχεια υποστήριξε πως είναι «ένα απόστημα που διογκώθηκε τα τελευταία χρόνια, είναι αδιανόητο να μην μπορεί να επέμβει αστυνομική δύναμη στα Εξάρχεια», συμπληρώνοντας πως «σε επίπεδο σημειολογίας αυτή η κυβέρνηση δείχνει πιο αποφασιστικά δείγματα από την προηγούμενη», ενώ δικαιολόγησε τις επεμβάσεις της αστυνομίας στα υπό κατάληψη κτίρια των Εξαρχείων και την εκκένωση αυτών, σημειώνοντας πως «δεν είναι συνθήκες διαβίωσης αυτές».

Για την κόντρα μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σχετικά με το μεταναστευτικό μετά το έκτακτο ΚΥΣΕΑ , ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστήριξε πως «πρέπει σε πρώτο επίπεδο να δούμε πώς πιο ισομερώς θα κατανεμηθούν οι άνθρωποι, ενώ η κύρια και καίρια πολιτική αντίληψη της ΝΔ είναι «η αξιολόγηση των προϋποθέσεων χορήγησης ασύλου».

Τέλος, για το ζήτημα των απορριμμάτων δήλωσε πως «πρέπει να προχωρήσουμε τις τεχνικές μελέτες με επίκεντρο την πράσινη ενέργεια και να δημοπρατηθεί ένα ουσιώδες έργο το οποίο θα επιλύσει το πρόβλημα».

Πηγή: onetv.gr