Επίθεση κατά γερμανικού περιοδικού έκανε η τραγουδίστρια Billie Eilish μετά από εικόνα της που δημοσίευσε στο εξώφυλλό του.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με την επιλογή του περιοδικού καθώς δεν ήρθε κανείς από την ομάδα σε επικοινωνία μαζί της, ούτε είχε καμία δημιουργική συνεργασία μαζί τους.

Η ίδια έγραψε ότι δεν συναινεί στην απόφαση του περιοδικού ακόμα και αν πρόκειται στην ουσία για μια ρομποτική εκδοχή της κυρίως επειδή η εικόνα της ήταν χωρίς μαλλιά.

Όπως ήταν φυσικό το Nylon απέσυρε την εικόνα και ζήτησε συγγνώμη για την επιλογή του.

«Στο Nylon σεβόμαστε την καλλιτεχνική ελευθερία, όπως επίσης και τα αισθήματα της Billie Eilish και των φαν της. Είμαστε και εμείς άλλωστε φαν. Έτσι αποφασίσαμε να αποσύρουμε το δεύτερο εξώφυλλο με την Billie Eilish. Δεν είχαμε πρόθεση, με αυτό το εξώφυλλο, να δημιουργήσουμε μία εικόνα που να παραπλανά ή να προσβάλει την Billie. Η μόνη μας πρόθεση είναι να τιμήσουμε την επιρροή της δημιουργώντας αυτό το άβαταρ το οποίο αποτελεί μέρος τις σειράς από εξώφυλλα τα οποία είναι αφιερωμένα στη δύναμη των καλλιτεχνών του ψηφιακού θαύματος» ανέφερε η ανακοίνωση.