Η Μακάμπι Τελ Αβίβ πραγματοποίησε πολλές κινήσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αποκτώντας επτά νέους παίκτες και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις ευχαρίστησε την διοίκηση που έκανε τα πάντα για να υλοποιήσει το πλάνο του Έλληνα τεχνικού.

Παράλληλα τόνισε πως τώρα αρχίζει η δουλειά γιατί πρέπει οι παίκτες να βρουν τη χημεία μεταξύ τους ώστε να ανταπεξέλθουν σε μια δύσκολη και μεγάλη σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Είναι μία καινούρια σεζόν, μία νέα αρχή. Όλοι ανυπομονούν. Όλοι στο κλαμπ έκαναν το καλύτερο δυνατό για να αποκτήσουν καλούς παίκτες για την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον GM και το τμήμα σκάουτινγκ για την σκληρή δουλειά τους όλο το καλοκαίρι, ώστε να φέρουμε τους παίκτες που θέλαμε.

Τώρα ήρθε η ώρα για δουλειά. Πρέπει να «χτίσουμε» το παιχνίδι μας μέσα από τις προπονήσεις και να εντάξουμε τους παίκτες στη φιλοσοφία μας. Πρέπει να μάθουμε ο ένας τον άλλον και να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο.

Πρέπει να έχουμε υπομονή γιατί ήρθαν εφτά νέοι παίκτες στην ομάδα μας. Θα χρειαστεί χρόνος να βρούμε την χημεία και τους ρόλους μας. Θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».